Navarino Challenge: «Sharing is Caring» - Η μεγαλύτερη αθλητική δημοπρασία για... καλό σκοπό

Navarino Challenge: «Sharing is Caring» - Η μεγαλύτερη αθλητική δημοπρασία για... καλό σκοπό

Δείτε όλα τα αντικείμενα που δημοπρατούνται

Sharing-Is-Caring_Navarino-Challenge
Το Navarino Challenge, που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως μια εξαιρετική εκδήλωση αθλητικού τουρισμού και πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 21-23 Οκτωβρίου στην Costa Navarino, διοργανώνει τη δράση “Sharing is Caring”, που έχει ως στόχο να στηρίξει δέκα μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με αφορμή τη γιορτή ισάριθμων χρόνων της εκδήλωσης.

Το “Sharing is Caring” αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική «Silent Auction» δημοπρασία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 είδη αθλητικών αναμνηστικών αντικειμένων Ελλήνων και ξένων κορυφαίων αθλητών, παγκοσμίων αστέρων, hall of famers, Ολυμπιονικών και ομάδων, καθώς και αντικείμενα όπως οθόνες, λευκές συσκευές κ.ά.

Όλα τα αντικείμενα διατίθενται προς πώληση μέσα από την επίσημη σελίδα του Navarino Challenge και δίνονται προς δημοπρασία, μέσω Silent Auctions, στο διάστημα από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε εδώ τα αντικείμενα που δημοπρατούνται

Στις online δημοπρασίες του “Sharing is Caring” θα βρείτε αντικείμενα με τις υπογραφές παγκοσμίων αστέρων του μπάσκετ. Αποκτήστε υπογεγραμμένα αντικείμενα μερικών εκ των σπουδαιότερων αθλητών στην ιστορία του NBA και του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως: Αυθεντική εμφάνιση των Milwaukee Bucks και μπάλα με την υπογραφή του δις MVP, πρωταθλητή του NBA και εκ των κορυφαίων του κόσμου Γιάννη Αντετοκούνμπο, συλλεκτικές εμφανίσεις των θρυλικών Magic Johnson (Los Angeles Lakers), Julius Erving (Philadelphia 76ers), Shaquille O’Neal (Los Angeles Lakers), Clyde Drexler (Portland Trail Blazers), του χρυσού Ολυμπιονίκη και Slam Dunk Champion Vince Carter (Toronto Raptors), των «μάγων» Allen Iverson (Philadelphia 76ers) και Kyrie Irving (Brooklyn Nets), του πρωταθλητή και MVP του NBA Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), μπάλα με την υπογραφή του «παιδιού θαύματος» Luka Doncic, προπονητική εμφάνιση του NBA All-Star & EuroLeague MVP Αndrei Kirilenko, μπάλα και εμφάνιση με την υπογραφή του θρύλου της EuroLeague Joe Arlauckas (Ρεάλ Μαδρίτης), καθώς και εμφανίσεις του κορυφαίου σκόρερ της γενιάς του στην EuroLeague Mike James (AS Monaco) προσφορά από την SportsFive.

Επίσης, αποκτήστε αντικείμενα με τις υπογραφές Ελλήνων Ολυμπιονικών και πρωταθλητών όπως: Μπάλες με την υπογραφή των πρωταθλητών Ευρώπης με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας Φάνη Χριστοδούλου και Νίκου Ζήση, μπάλα με την υπογραφή των ζωντανών θρύλων του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη, Γιώργου Πρίντεζη, Joe Arlauckas και Εβίνας Μάλτση, εμφανίσεις και t-shirt από τον τελευταίο ιστορικό αγώνα του δις πρωταθλητή και μέλους της κορυφαίας δεκάδας της EuroLeague για τη δεκαετία 2010-2020 Γιώργου Πρίντεζη.

NAVARINO-CHALLENGE22


Στις δημοπρασίες θα βρείτε επίσης, σημαντικά υπογεγραμμένα αντικείμενα από αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, γκολφ, ενόργανη, στίβο, κολύμβηση, πυγμαχία, πάλη, κωπηλασία, ποδηλασία, boccia.

Αποκτήστε κορυφαίες συσκευές και προϊόντα σε μοναδικές τιμές: Εξαιρετικές οικιακές συσκευές της Miele όπως ψυγεία, πλυντήρια και καφετιέρες, μοναδικά Smart Monitors M5 32" της Samsung Electronics Hellas, καθώς και προϊόντα και αθλητικό εξοπλισμό από τις The North Face, Dunlop και On.

1_Sharing_Is_Caring_Navarino_Challenge


Φέτος, τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους 10 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς:

την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διογένης ΜΚΟ» με το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» που υποστηρίζει την προσπάθεια των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό

την κοινωνική κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος, μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους,

Κλείσιμο
την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Μικρός Πρίγκηπας που στηρίζει παιδιά και εφήβους με χρόνιες σοβαρές παθήσεις που χρήζουν νοσηλείας στο εξωτερικό

τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Φύλακας Άγγελος που έχει ως σκοπό την παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά

την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων A Little Shelter,

την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis η οποία ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα έχοντας ως αποστολή της να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους

τον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ στην Καλαμάτα, με ενεργούς αθλητές που ανήκουν στο Παραολυμπιακό κίνημα και στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ,

τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice που έχει ως στόχο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες

την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Karkinaki που διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά και να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή και

την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση π³= Plastic Pollution Prevention που επικεντρώνεται στην πλαστική ρύπανση και στο πώς μπορούμε να την αποτρέψουμε και να την εξαλείψουμε μέσω προληπτικών και βιώσιμων ενεργειών.

5_Sharing_Is_Caring_Navarino_Challenge


Διαδικασία Σιωπηρών Δημοπρασιών

Μπαίνοντας στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα των Silent Auctions, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, στο πρώτο στάδιο, να δώσουν το δικό τους προτεινόμενο ποσό για το αντικείμενο το οποίο επιθυμούν να αποκτήσουν μέσω e-mail, χωρίς να απαιτείται πληρωμή. Ο κάθε χρήστης που λαμβάνει μέρος στη διαδικασία παραμένει ανώνυμος το ίδιο και το ποσό το οποίο προτείνει. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με τη λήξη των δημοπρασιών, θα ανοίξουν και θα ελεγχθούν όλα τα e-mails των συμμετεχόντων. Οι ενδιαφερόμενοι που θα έχουν κάνει την υψηλότερη προσφορά θα είναι και οι νικητές των αντίστοιχων αντικειμένων.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στα social media της διοργάνωσης καθώς και με προσωπική ενημέρωση προς τους νικητές για τον τρόπο πληρωμής. Οι πληρωμές θα γίνονται απευθείας προς τα ιδρύματα και δεν θα υπάρχει ενδιάμεση συναλλαγή. Ο νικητής θα έχει στη διάθεσή του χρονικό περιθώριο για την κατάθεση των χρημάτων. Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης από το αντίστοιχο ίδρυμα, η διοργάνωση θα ενημερώνει τον νικητή για τον τρόπο παραλαβής του αντικειμένου. Σε περίπτωση που ο πρώτος/η νικητής/νικήτρια δεν καταβάλει στο ορισμένο χρονικό διάστημα το ποσό, τότε τη θέση θα λαμβάνει ο συμμετέχων με την αμέσως επόμενη υψηλότερη προσφορά. Το συνολικό ποσό που θα συλλεχθεί από τις δημοπρασίες θα δοθεί ισόποσα στους 10 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Στο Sharing is Caring μπορούμε να προσφέρουμε όλοι και να βοηθήσουμε τους 10 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, καθώς περιλαμβάνονται αντικείμενα που ξεκινούν με προτεινόμενη τιμή τα 50 ευρώ.

Οι Υποστηρικτές των Δημοπρασιών

Sports Memorabilia Partner της ενέργειας είναι το μοναδικό πρακτορείο στην Ευρώπη που ασχολείται με το εμπόριο αθλητικών καρτών και αναμνηστικών Trace ‘n Chase, ενώ ως Auctions Partners υποστηρίζουν τις δημοπρασίες οι Stoiximan, Miele, Prosport, Samsung Electronics Hellas, The North Face, Dunlop, Target Sport και On.

Social Media Partner είναι το Follow Me Now.

Τη διοργάνωση των Silent Auctions για λογαριασμό του Navarino Challenge έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.

4_Sharing_Is_Caring_Navarino_Challenge


Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Μουντιάλ 2022: Ανατριχιαστική η ακτινογραφία στο κρανίο του Σαουδάραβα παίκτη μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος άδειασε θυρίδα με άκρα μυστικότητα
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης