Άρτα: «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω τον αδερφό μου» λέει ο 60χρονος

Άρτα: «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω τον αδερφό μου» λέει ο 60χρονος

Τι συνέβη μεταξύ τους και λογομάχησαν - «Ήταν η κακιά ώρα, το θύμα δεν έπαιρνε τα ψυχοφάρμακά του» δηλώνει ο δικηγόρος του 60χρονου

arta
Στο δικαστήριο Άρτας οδηγήθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί ο 60χρονος που σκότωσε τον 55χρονο αδερφό του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στο σπίτι όπου διέμεναν.

Ο 60χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή καθώς ο συνήγορος υπεράσπισής του δεν έχει ακόμη πλήρη γνώση της δικογραφίας. Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο Δημήτρης Λαμπράκης ανέφερε πως ο 60χρονος είναι «ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος, μόνος του στη ζωή».

Κατηγορείται ότι σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον αδερφό του. Όπως σημείωσε, σύμφωνα με το epirustv-news, ο θανών ήταν αλκοολικός και αυτή ήταν η μοναδική αιτία των όποιων αντιπαραθέσων είχαν τα δύο αδέρφια κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησής τους, επισημαίννοντας πως το θύμα δεν έπαιρνε τα ψυχοφάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί. Σημειώνεται ότι είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί και στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Δημήτρης Λαμπράκης:Ηταν η κακιά στιγμή -Δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον αδελφό του ο 60χρονος


«Καμία αντιπαράθεση δεν είχαν, έριδα ήταν τα ψυχοφάρμακα που δεν έπαιρνε» τόνισε στη συνέχεια ενώ εξήγησε και τι συνέβη τη μοιραία εκείνη μέρα. «Εκείνο το μεσημέρι ήταν σε καφενείο και είχε καταναλώσει λίγη ποσότητα αλκοόλ. Και έφυγε άρον άρον για να πάει να φτιάξει ψαρόσουπα και εκεί λογόφεραν και ο ένας χτυπούσε τον άλλο. Ο θανών ζητούσε να πιει και ο δράστης φέρεται να μην του έδινε. Τότε κάποια στιγμή παραπάτησε, έπεσε και άνοιξε το κεφάλι του στο πίσω μέρος, αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση», πρόσθεσε, αναφέροντας πως ο δράστης δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον αδερφό του.

Κλείσιμο
«Ο ένας ήταν σε εξάρτηση από τον άλλο, τον αγαπούσε... Ήταν η κακιά η ώρα», δήλωσε ο δικηγόρος του, συμπληρώνοντας πως ο 60χρονος δεν είχε καμία βοήθεια από συγγενικά του πρόσωπα στο πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο 55χρονος αδερφός του.

arta-


Το χρονικό

Την Παρασκευή 18 Νοέμβρη, όπως του είπε ο εντολέας του, ο ίδιος βρισκόταν το μεσημέρι σε ένα καφενείο στους Αγίους Αναργύρους Άρτας και είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Στη συνέχεια έφυγε για να πάει στο σπίτι να μαγειρέψει ψαρόσουπα για τον 55χρονο αδερφό του .Ο 55χρονος του ζητούσε επίμονα να πιει αλκοόλ κάτι που ο 60χρονος δεν ήθελε να συμβεί.

Τότε άρχισε η μεταξύ τους λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια, ο 55χρονος παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο τσιμέντο της αυλής.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Ακόμη και αύριο οι πρώτες καταθέσεις - Τουλάχιστον 10 καταγγελίες στον Συνήγορο του Πολίτη

Χαλκιδική: «Δεν έστειλε κανένα μήνυμα πριν εξαφανιστεί» λέει η αδερφή της 30χρονης

Προϋπολογισμός: Μέτρα στήριξης 5,2 δισ. ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης