#Safefriday: Όταν η ασφάλεια γίνεται υπόθεση της κάθε ημέρας

#Safefriday: Όταν η ασφάλεια γίνεται υπόθεση της κάθε ημέρας

Η ενέργεια της Hellas Direct εστιάζει σε εκείνους που όλοι θέλουμε πάνω από όλα να είναι ασφαλείς: τα παιδιά.

cover

Sponsored Content


Τα τελευταία χρόνια η «φρενίτιδα» της Black Friday έχει συνεπάρει τους καταναλωτές ανά τον κόσμο, οι οποίοι σχηματίζουν «ουρές» έξω από πολλά καταστήματα για να επωφεληθούν από τις προσφορές που σε αρκετές περιπτώσεις είναι αρκετά… γενναιόδωρες. Έτσι και στη χώρα μας, οι Έλληνες περιμένουν με ανυπομονησία τη συγκεκριμένη εκπτωτική περίοδο για να πετύχουν τα καλύτερα deals στις αγορές τους.   

Ο θεσμός που εφέτος θα είναι διαφορετικός, δεδομένου ότι ο πληθωρισμός αναγκάζει πολλούς καταναλωτές να είναι συγκρατημένοι σε κάθε είδους δαπάνη, φαίνεται να λειτουργεί υπέρ εκείνων που στοχεύουν σε αγαθά υψηλής αξίας. Αυτά μπορούν είτε να προγραμματιστούν είτε να «περιμένουν» την Black Friday. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για υπηρεσίες, τις οποίες οι καταναλωτές επιλέγουν ή ακόμη και υποχρεούνται να αγοράσουν καθ’ όλη τη

διάρκεια του έτους. Μία από αυτές είναι, φυσικά και η ασφάλεια οχήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Hellas Direct αποφάσισε εφέτος να απέχει από τον πόλεμο προσφορών και να επενδύσει την ενέργεια, τον χρόνο και τους πόρους που θα αφιέρωνε στην Black Friday σε κάτι πολύ πιο σημαντικό για όλους και κυρίως με μεγαλύτερη διάρκεια. Έτσι, γιορτάζει τη #safefriday.

2

Δεδομένου ότι η ανάγκη για ασφάλεια δεν είναι δυνατόν να περιοριστεί στις λίγες Black Friday ημέρες, ούτε αφορά σε λίγους και – θα έπρεπε, τουλάχιστον – να μας απασχολεί κάθε ημέρα, η ενέργεια εστιάζει σε εκείνους που όλοι θέλουμε πάνω από όλα να είναι ασφαλείς: τα παιδιά. Η εταιρεία, λοιπόν, αναλαμβάνει τη μεταμόρφωση 100 σχολικών διαβάσεων, εξασφαλίζοντας για τα παιδιά ασφαλείς μετακινήσεις από και προς το σχολείο τους. Σήμανση στον δρόμο, φωτεινές πινακίδες και επιδιόρθωση υποδομών που ήδη υπάρχουν μετατρέπουν τις διαβάσεις έξω από σχολεία σε περάσματα ασφαλή για πεζούς και οδηγούς. Η αρχή έγινε στον δήμο Γαλατσίου, όπου έγιναν εργασίες σε διαβάσεις έξω από σχολεία, αλλά και σε μεγάλους δρόμους, τους οποίους διασχίζουν τα παιδιά για να φτάσουν στο σχολείο τους, ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και σε άλλους δήμους. 

3

Έχοντας ως γνώμονα ότι οι σωστές και δίκαιες τιμές για τα ασφαλιστικά προϊόντα πρέπει να αφορούν σε όλους, όλο τον χρόνο και όχι λίγους και τυχερούς που αγοράζουν ή ανανεώνουν την ασφάλειά τους εκείνη τη μία εβδομάδα, η Hellas Direct τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε τεχνολογικές υποδομές και ιδιόκτητα συστήματα αξιολόγησης κινδύνου και παραμετρικής τιμολόγησης, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να δίνει δίκαιες και ανταγωνιστικές τιμές σε όλους. Όχι για μερικές ημέρες, αλλά κάθε ημέρα. Η #safefriday είναι μόνο η αρχή και η αφορμή για να τρέξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο συνεχίζεται μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες στις πρώτες 100 σχολικές διαβάσεις, αλλά και σε όσες επιπλέον προκύψουν στην πορεία.

Δείτε το βίντεο και μπείτε στο πνεύμα

Φέτος στην Hellas Direct γιορτάζουμε τη #safefriday
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης