Αστυνομικοί έκαναν έκπληξη σε ένα μικρό κορίτσι για τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο

Αστυνομικοί έκαναν έκπληξη σε ένα μικρό κορίτσι για τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο

«Το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του παιδιού θα μας μείνει αξέχαστο», δηλώνει ο ένας από τους αστυνομικούς που έκαναν την έκπληξη στο μικρό κορίτσι για τα γενέθλιά του

elas_koritisi
Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησαν δύο αστυνομικοί σε νησί του Ιονίου, οι οποίοι πήγαν τούρτα και δώρα σε ένα μικρό κορίτσι που είχε τα γενέθλιά του, με το βίντεο να δημοσιεύεται στα social media της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του παιδιού θα μας μείνει αξέχαστο», δηλώνει ο ένας από τους αστυνομικούς που έκαναν την έκπληξη στο μικρό κορίτσι για τα γενέθλιά του.




«Όταν η διαχείριση ενός αστυνομικού συμβάντος μετατρέπεται σε δώρο γενεθλίων! Το παράπονο ενός κοριτσιού, που είχε τα γενέθλιά του, κινητοποίησε δύο αστυνομικούς στα Ιόνια Νησιά, οι οποίοι προηγουμένως είχαν κληθεί να επιληφθούν σε συμβάν. Μη χάνοντας στιγμή έκαναν τα απαραίτητα ψώνια και επέστρεψαν για να της κάνουν έκπληξη! Μία τούρτα, κεράκια, δωράκια και ένα εγκάρδιο τραγούδι γενεθλίων σίγουρα έκαναν τη φίλη μας να νιώσει ξεχωριστή! Όπως είπε ένας εκ των συναδέλφων μας: "Το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του παιδιού θα μας μείνει αξέχαστο". Όπως αξέχαστη θα μείνει και σε εμάς η τόσο ανθρώπινη πράξη τους! Είμαστε περήφανοι για εσάς! Ευχόμαστε με τη σειρά μας ολόψυχα χρόνια πολλά στη μικρή μας φίλη!», αναφέρει η ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιβεβαιώνεται το σαμποτάζ στον Nord Stream - Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικών

«Είμαι στενοχωρημένος, έχουμε αφιερώσει 25 χρόνια στο παιδί που είναι σε κίνδυνο» λέει ο πάτερ Αντώνιος της «Κιβωτού»

Νίκος Δένδιας: Το plan B για να αποφύγει τον εκβιασμό στη Λιβύη - «Γεια σας και αντίο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης