Black Friday: Εδώ θα βρείτε χιλιάδες παπούτσια με εκπτώσεις από 50% και πάνω

Black Friday: Εδώ θα βρείτε χιλιάδες παπούτσια με εκπτώσεις από 50% και πάνω

Η Black Friday είναι η καλύτερη μέρα (και) για αγορά παπουτσιών. Για sneakers, αθλητικά, casual, oxfords, formal, μποτάκια, μπότες, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά με εκπτώσεις που ξεκινούν από -50% και μπορεί να φτάσουν ως και το -90% δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ!

featured2

Sponsored Content

Πλησιάζει η μεγάλη γιορτή της κατανάλωσης. Όλοι ετοιμάζονται για τις αγορές τους. Αν θέλεις να βρεις πραγματικές εκπτώσεις Black Friday στα παπούτσια, τότε η λύση είναι μία και λέγεται opo.gr.

 

eikona1



Τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί το
opo.gr
Πλέον, η αγορά παπουτσιών και η ανακάλυψη προσφορών είναι πιο εύκολη από ποτέ. Καθώς ο χρήστης μπορεί να βρεις χιλιάδες προϊόντα από όλα τα e-shops συγκεντρωμένα σε μία ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει δεξιά και αριστερά χρονοτριβώντας. Και θα τα βρει στο opo.gr, διότι δεν θέλει κόπο, θέλει opo!

Το opo.gr δεν είναι e-shop. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει και παρουσιάζει όλα τα παπούτσια από όλα τα καταστήματα παπουτσιών σε ένα μόνο μέρος. Πλέον αυτών, μπορεί να βρει όλες τις ειδικές προσφορές Black Friday στα παπούτσια από όλα τα καταστήματα μαζί με ένα μόνο κλικ.

Ειδικά για τη μέρα αυτή, οι εκπτώσεις μπορεί να φτάσουν έως το απίστευτο ποσοστό του
-90%.

 

Πως γίνεται να έχει 40.000 παπούτσια με πάνω από 50% έκπτωση;
Μπορεί να φαίνεται παράλογο, όμως είναι αληθινό, χωρίς να κρύβεται κάποια «απάτη». Η λογική είναι απλή:

-Συγκεντρώνει και εμφανίζει όλα τα προϊόντα από περίπου 100 e-shops,
-Το κάθε κατάστημα βγάζει κάποια προϊόντα με έκπτωση 50% και πάνω,
-Aν συγκεντρώσεις όλα αυτά τα προϊόντα όλα μαζί σε μία σελίδα, τότε έχεις αυτά τα μεγάλα εκπτωτικά ποσοστά!

Και επειδή την περίοδο της Black Friday πολλά καταστήματα βγάζουν όλο και περισσότερα παπούτσια με έκπτωση πάνω από 50%, για αυτό και ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Και για να μην κάθεσαι να ψάχνεις αυτά τα παπούτσια σε κάθε e-shop ξεχωριστά, το opo.gr έκανε αυτή τη δουλειά και σου τα εμφανίζει όλα όμορφα και συγκεντρωμένα!

 

Τι παπούτσια μπορείς να βρεις στο opo;
Όλες οι κατηγορίες παπουτσιών είναι διαθέσιμες. Θα βρεις αμέτρητα μοντέλα (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά). Από αυθεντικές επώνυμες μάρκες, έως οικονομικά brands που διατηρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

 

eikona2

Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες παπουτσιών (ειδικά για τη μέρα της Black Friday) αναλυτικά ανά κατηγορία είναι:

 

Στα Γυναικεία:
-Μποτάκια και μπότες: Πολύ μοδάτα σχέδια σε απίστευτα μεγάλη ποικιλία. Με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, με δέρμα ή συνθετικό, και σε πολλά σχέδια και χρώματα.
-Sneakers και αθλητικά:  Θα βρεις επώνυμα brands (Nike, Adidas, Reebok, Puma και πολλά ακόμα). Όλα σε super χαμηλές τιμές.
-Γόβες και oxfords: Απεριόριστα σχέδια στις γόβες αλλά και μεγάλη ποικιλία στα oxfords για κάθε γούστο.
-Πλατφόρμες: Πολλές γυναίκες επιλέγουν υποδήματα με τακούνι πλατφόρμα. Και εδώ οι επιλογές είναι πολλές.

 

Στα Ανδρικά:
-Επώνυμα αθλητικά: Τη μέρα της Black Friday οι άνδρες σπεύδουν να αγοράσουν επώνυμες μάρκες στα αθλητικά παπούτσια. Στο opo.gr θα τα βρεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
-Μποτάκια: Τα ανδρικά μποτάκια αποτελούν πάντοτε μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση. Θα βρεις πολύ ποιοτικά μοντέλα υψηλών προδιαγραφών και μάλιστα σε τιμές σοκ (ειδικά για τη Black Friday).
-Sneakers και σταράκια: Στα καθημερινά ανδρικά παπούτσια οι δημοφιλέστερες κατηγορίες είναι τα sneakers αλλά και τα «σταράκια» που πάντοτε τραβούν την προσοχή. Θα βρεις πολύ καλές επιλογές για όλες τις προτιμήσεις.
-Επίσημα: Οι άντρες που θέλουν να αγοράσουν καλά επίσημα παπούτσια προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους τη Black Friday έτσι ώστε να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές τιμές.

 

Στα παιδικά:
-Αθλητικά: Τα παιδικά αθλητικά παπούτσια είναι η πρώτη επιλογή των μικρών μας φίλων. Όλες οι γνήσιες μάρκες σε τιμές που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα πορτοφόλια των γονέων. Άλλωστε τα παιδιά αξίζουν τα καλύτερα.
-Μποτάκια: Τα μποτάκια αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή στα παιδικά παπούτσια. Θα βρεις πάρα πολλές επιλογές.
-Sneakers και σταράκια: Είναι αδιανόητο τα παιδιά να μην έχουν ένα καλό ζευγάρι sneakers. Βέβαια κάποια παιδιά τρελαίνονται για σταράκια που είναι πάντα στη μόδα.

 

Να τι να κάνεις για να βρεις παπούτσια με έκπτωση έως 90% τη Black Friday
Την ημέρα της Black Friday (αλλά και κάποιες ημέρες νωρίτερα) μπορείς να μπεις στο opo.gr και να δεις την ειδική συλλογή με εκπτώσεις έως 90% στα Black Friday παπούτσια.
Αν δεις κάποιο μοντέλο που σου αρέσει, η συμβουλή είναι μία. Αγόρασέ το άμεσα. Να ξέρεις ότι εκτός από σένα μπαίνει χιλιάδες κόσμος. Οι προσφορές δεν είναι ανεξάντλητες. Όποιος προλάβει, πρόλαβε. Επομένως, φέρσου έξυπνα και κάνε τις αγορές σου άμεσα. Βρες παπούτσια ποιοτικά σε πολύ χαμηλές τιμές και κάνε την πιο ανέξοδη επένδυση στο στυλ σου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης