Η πιο ανατρεπτική Μπλακ Φράιντεϊ είναι εδώ!

Η πιο ανατρεπτική Μπλακ Φράιντεϊ είναι εδώ!

Μπείτε στο πνεύμα της μεγάλης Black Friday γιορτής που έχει ήδη ξεκινήσει, τόσο με τις καλύτερες προσφορές, όσο και με την ευρηματική καμπάνια του Κωτσόβολου, όπου οι Σπύρος Μπιμπίλας και Γιώργος Μάγκας λύνουν την παρεξήγηση, βρίσκουν τις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς και δίνουν «ρέστα».

Kotsovolos_Magas_cover

Sponsored Content

Έχοντας μπει από νωρίς φέτος στη Black Friday περίοδο, που ως είθισται κάθε χρόνο πέφτει την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, οι καταναλωτές έχουν ήδη επιδοθεί στην αναζήτηση των καλύτερων προσφορών, βάζοντας στο μάτι προϊόντα και συσκευές περιμένοντας να δουν, πόσο χαμηλά θα πέσουν, αλλά και αν θα υπάρχει επαρκής αριθμός τεμαχίων στους λεγόμενους «κράχτες», στα προϊόντα δηλαδή με τις ακαταμάχητες εκπτώσεις, αυτά που γίνονται ανάρπαστα.
 

Και ενώ όλα αλλάζουν και το μέλλον είναι απρόβλεπτο, κάθε χρόνο υπάρχει μια ακλόνητη σταθερά: το Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου, που φέτος μας κάνει όλους… Μάγκες! 

Revised_KV

 

Η μεγάλη γιορτή της κατανάλωσης ήρθε νωρίτερα με απίστευτες προσφορές και τεράστιες ευκαιρίες, που δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι -πολλώ δε μάλλον να ρίξεις τα χαρτιά- για να μάθεις που θα βρεις προσφορές που θα σε κάνουν… μάγκα! Αυτό είναι κάτι λίγο - πολύ γνωστό στους περισσότερους καταναλωτές. Γιατί ο Κωτσόβολος φροντίζει (μπορείς να το πεις και «προβλέπει») για όλα και πέφτει μέσα σε ό,τι χρειάζεσαι. Και αυτό είναι το πνεύμα του νέου ευρηματικού σποτ, το οποίο μάλιστα επέφερε και τη συμφιλίωση του Γιώργου Μάγκα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ύστερα από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, όταν ο δεύτερος ανακοίνωσε τον θάνατο του πρώτου, που φυσικά ζει και βασιλεύει! 

Image_7



Στο νέο ξεκαρδιστικό σποτ τους βλέπουμε μαζί, ως δύο πεφωτισμένα μέντιουμ, να αποδεικνύουν τις ικανότητές τους σε μια διαφορετική «εκπομπή»: το Κλαρινομαντείο! Εκεί όπου σίγουρες προβλέψεις για όλα όσα έρχονται στο Μπλακ Φράιντεϊ γεννιούνται μέσα από ένα μαγικό κλαρίνο και βγαίνουν αληθινές χάρη στον Κωτσόβολο.

 Το αναπάντεχο δίδυμο αφήνει τη διένεξη στο παρελθόν και κοιτάει μόνο στο μέλλον. Και μεταξύ μας, είναι αδύνατον να ασχοληθείς με μικροπαρεξηγήσεις του παρελθόντος όταν υπάρχει μπροστά σου η Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου. Και, θα έλεγε κανείς, καλώς πράττουν και σωστά μαντεύουν! Γιατί μόνο στον Κωτσόβολο, μπορεί να βρει κάποιος όχι μόνο μεγάλες ευκαιρίες σε προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και αυθημερόν παράδοση για προϊόντα μικρού και μεσαίου μεγέθους, όπου τα  φέρνει στην πόρτα μας σε 24 ώρες ή την ίδια μέρα για παραγγελίες έως τις 15:00. Επιπλέον, υπάρχει μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων, ευκολία αγορών στα 91 καταστήματά του, τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 ή online στο kotsovolos.gr (σίγουρα ένα βρίσκεται πολύ κοντά σου)  και το πιο βασικό για πολλούς, ανεξάντλητα αποθέματα. 
Ο Κωτσόβολος μας κάνει ακόμα πιο μάγκες… με μια καινοτομία που για πρώτη φορά εφαρμόζεται από την εταιρεία στο φετινό Black Friday! Πατώντας την ένδειξη «Ιστορικό Τιμής», μπορεί κάποιος να δει την καλύτερη τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος που έχει «παίξει» το τελευταίο εξάμηνο και να τη συγκρίνει με την Black Friday προσφορά της εταιρείας. Έτσι, έχει την επιλογή στα χέρια του!

Επίσης, με ταχύτητα και ασφάλεια, η εταιρεία έχει φροντίσει για την παραλαβή παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στα καταστήματά της, ενώ η ποικιλία των επιλογών καλύπτει και τους τρόπους πληρωμής. Γρήγοροι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Pay Express, αλλά και μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και ευελιξία στον τρόπο πληρωμής μέσω του Πλάνου δόσεων και των άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον,  μέσω της υπηρεσίας Scan & Go μπορούμε να αγοράσουμε με ένα απλό scan από το κινητό μας και με μόλις 3 βήματα το προϊόν που επιθυμούμε, ενώ μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κ+ που προσφέρει, ο Κωτσόβολος ανταποκρίνεται άμεσα και απλά σε όλες τις επιθυμίες μας. 

Image_2

Ενώ τα «μέντιουμ» ρίχνουν φλιτζάνια και χαρτιά στο Κλαρινομαντείο, λοιπόν, ο Κωτσόβολος ρίχνει πολύ χαμηλά τις τιμές, κάνοντάς μας μάγκες! Όταν λοιπόν, το λένε τα ταρώ, η σφαίρα και τα άστρα, τι παραπάνω να προσθέσουμε εμείς; Πέρα ίσως από το ότι δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να καταλάβεις ότι το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο θα είναι πιο …μάγκικο από ποτέ!

Δείτε το αχτύπητο δίδυμο να πρωταγωνιστεί στην άκρως χιουμοριστική καμπάνια του Κωτσόβολου και ετοιμαστείτε για την απόλυτη Μπλακ Φράιντεϊ ''μάγκικη'' εμπειρία: 

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ 2022: Ξεκινήσαμε!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης