Ημαθία: Νεαρή άρπαξε ακριβά κοσμήματα από σπίτι

Ημαθία: Νεαρή άρπαξε ακριβά κοσμήματα από σπίτι

Η δράστιδα είχε τρυπώσει στο εσωτερικό του σπιτιού χωρίς να την αντιληφθεί 

Kosimata
Ανεπιθύμητη "επίσκεψη" είχε δεχθεί μια γυναίκα στο σπίτι της σε περιοχή της Ημαθίας, το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου, καθώς μια νεαρή είχε τρυπώσει στο εσωτερικό χωρίς να την αντιληφθεί, είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 4.500 ευρώ και είχε διαφύγει με όχημα στο οποίο την περίμεναν ένας άνδρας και μία ακόμη συνεργός τους.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Βέροιας και από την έρευνα προέκυψε πως η άγνωστη δράστιδα ήταν μια 21χρονη Ελληνίδα και οδηγός του αυτοκινήτου της διαφυγής ένας 49χρονος Έλληνας. Σε βάρος τους, καθώς και της άγνωστης μέχρι στιγμής γυναίκας που επέβαινε στο όχημα, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Τους έπεσαν στο δρόμο τα κλεμμένα τρόφιμα
Μπορεί να έπιασε τις δύο γυναίκες που είχαν κλέψει τρόφιμα και άλλα προϊόντα από ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο ο υπάλληλος σεκιούριτι του καταστήματος που τις καταδίωξε μαζί με κάποιους πελάτες, ωστόσο ανέκτησε τα κλοπιμαία που τους έπεσαν στον δρόμο όταν το έβαλαν στα πόδια! Το βίντεο από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις δράστιδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης