Η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου εργαζόταν ως μικροβιολόγος

Η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου εργαζόταν ως μικροβιολόγος

Δούλευε στο κέντρο υγείας Ζωγράφου - «Πωλούσε» ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος για να προσελκύσει νέους πελάτες

giatros_doping_xr
Εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως μικροβιολόγος και έκανε ενδοφλέβιες θεραπείες σε πολύ γνωστά μοντέλα. Μάλιστα στο site της δεσπόζουν τα ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος που αναφέρονται στις θεραπείες που προωθεί με διθυραμβικά σχόλια.

Ο λόγος για την γιατρό, η οποία κατηγορείται για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

giatros_doping___2_
giatros_doping___1_
giatros_doping___3_


Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

Παραμενει άγνωστο, όμως, αν εκεινοι γνώριζαν οτι τους χορηγούσε αναβολικές ουσίες. Ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου, στη μήνυσή του που έφερε στο φως το Star υποστήριξε ότι «η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο... καθάρισμα του οργανισμού μου».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας τα σκευάσματα έρχονταν από την Βουλγαρία και μάλιστα σε μερικά από αυτά φέρεται η γιατρός να είχε τοποθετήσει ετικέτες του ΕΟΦ, ότι, δηλαδή, ήταν δήθεν εγκεκριμένα. Τα παράνομα σκευάσματα εντοπίστηκαν κατά την επιτόπια έρευνα των αρχών σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Δείτε βίντεο: Υπόθεση ντόπινγκ : Η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου εργαζόταν ως μικροβιολόγος
Υπόθεση ντόπινγκ : Η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου εργαζόταν ως μικροβιολόγος


Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Οι Νετς αφήνουν εκτός ομάδας τον Ίρβινγκ για αντισημιτικά μηνύματα μίσους

ΗΠΑ: Ο Έλον Μάσκ ξεκινάει σήμερα τις απολύσεις στο Twitter

Love Island: Αποχώρησαν Κλαούντια και Αλέξανδρος και έμειναν τα 4 ζευγάρια του τελικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης