Βιασμοί στα Πετράλωνα: «Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα» - Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για τη μητέρα

Βιασμοί στα Πετράλωνα: «Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα» - Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για τη μητέρα

Όπως αποκαλύπτει ο 17χρονος γιος της οικογένειας, όταν η μητέρα του έμαθε ότι θα κατέθετε στην Αστυνομία, του έκανε τη ζωή μαρτύριο - Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι

viasmos-epithesi
Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού στα Πετράλωνα, με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να ξεσκεπάζουν ένα αδιανόητο σκηνικό φρίκης.

Όπως καταγγέλλουν τα δύο παιδιά, κάθε φορά που ο πατέρας βίαζε τον γιο του, εκδικητικά του έλεγε πως εφόσον δεν ικανοποιείται από τη σύζυγο του, θα βρει την ικανοποίηση από το παιδί του.

Παράλληλα, γίνεται ειδική μνεία στη μητέρα, την οποία τα παιδιά κατηγορούν για συγκάλυψη καθώς, όπως υποστηρίζουν, γνώριζε για το τι συνέβαινε και σώπαινε κάθε φορά που ο σύζυγος τα βίαζε, ενίοτε και μπροστά στα μάτια της.

Κλείσιμο

«Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και την αδελφή μου να ξαπλώσουμε μαζί του στην κρεβατοκάμαρα. Κάποια μέρα η μητέρα βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες. Ο άντρας της με πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατά του και με βίασε και εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία μας».

Ο πατέρας των παιδιών από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται όλες τις κατηγορίες, μιλώντας στο Mega. «Ο πελάτης μου πέρασε από ανάκριση. Δεν κρίθηκε ο πελάτης μου ούτε επικίνδυνος, ούτε ύποπτος φυγής και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ότι πιθανολογείται να τέλεσε αυτές τις πράξεις για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος».

«Κουμάντο κάνω εγώ»

Όπως λέει, ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας, όταν η μητέρα του έμαθε ότι θα κατέθετε στην Αστυνομία τα όσα έχει βιώσει, του έκανε τη ζωή μαρτύριο.

«Όταν πλέον κληθήκαμε από την Αστυνομία να καταθέσουμε το φθινόπωρο του 2018 και είδε η μητέρα μου ότι δε θα έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου χειρότερο μαρτύριο. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση. Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Εγώ ρεζιλευόμουν στον ιατροδικαστή με εξετάσεις, από τις οποίες δε φαινόταν τίποτα. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής έλεγε μπροστά μας πως δεν μπορεί να φαίνεται κάτι μετά από τόσο καιρό. Και εκείνη όταν φεύγαμε από την εξέταση έπαιρνε μπροστά μου τον αστυνόμο και τη δικηγόρο και τους έλεγε πως ο ιατροδικαστής είχε πει ότι: "Δεν έγιναν ποτέ αυτά". Μετά μου έλεγε: "Είδες στην Αστυνομία ποιανού ο λόγος περνάει; Κουμάντο κάνω εγώ". Άλλοτε μου έλεγε εκφοβιστικά: "Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα"».


«Σκουπιδότοπος γεμάτος κατσαρίδες»

Ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας καταγγέλλει εκτός από τους βιασμούς και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης μέσα στο σπίτι. «Το δωμάτιό μου δεν θύμιζε δωμάτιο σπιτιού που έμενε ένα 10χρονο παιδί, αλλά δημόσιο ουρητήριο. Ενας σκουπιδότοπος γεμάτος κατσαρίδες. Η σχολική σάκα μου ήταν ως τη μέση γεμάτη μουχλιασμένα νωπά δημητριακά. Μαζί με τον λογοτέχνη καθαρίσαμε το δωμάτιό μου και στην πορεία φρόντισε στο μέτρο του δυνατού και για το υπόλοιπο σπίτι».

Μια σοκαριστική καταγγελία την οποία, πάντως, αντικρούει ο πατέρας μέσω του δικηγόρου του: «Ψεύδεται και σε αυτό διότι το σπίτι ήταν μια χαρά. Το επισκεπτόταν πάρα πολύς κόσμος. Φυσιολογικά όπως είναι στη μέση ελληνική οικογένεια, ούτε ακατάστατα, ούτε κατσαρίδες, ούτε όργια, ούτε αφοδεύσεις, ούτε ουρολαγνία, ούτε 10 άτομα να κάνουν πάρτι».

Παράλληλα, στην καταγγελία του ο 17χρονος ξεσπά για την κυνική, όπως λέει, αδιαφορία της μητέρας του που όχι μόνο δε νοιαζόταν για την ανατροφή του παιδιού της αλλά και: «Στο μόνο που είχε επικεντρωθεί ήταν πως θα καταφέρει να συνάψει σχέση με τον λογοτέχνη, παρόλο που εκείνος φανερά έδειχνε ότι το μόνο που τον φέρνει σε επικοινωνία μαζί της είναι το πώς θα μας βοηθήσει».

«Ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη»

Ο πατέρας πάντως εκτιμά πως ο λογοτέχνης έχει άλλον ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση, τονίζοντας μάλιστα πως τα όσα κατήγγειλε ο γιος του είναι αποκύημα της φαντασίας του 36χρονου. Ο δικηγόρος του πατέρα αναφέρει: «Ο πελάτης μου προφανώς το θεωρεί αυτό ότι πιθανόν να είναι δασκαλεμένο από αυτόν τον άνθρωπο. Επίσης έχει πει για αυτόν τον άνθρωπο ότι είναι πατέρας, αδελφός, φίλος, ‘είμαστε ένα’. Κοιμόντουσαν μαζί, είχαν 6-7 ώρες την ημέρα καθημερινή επαφή. Ο 11χρονος με τον 37χρονο οι οποίοι δεν είχαν σχέση συγγενική».

Η αλήθεια όμως είναι πως αυτό το παιδί, όπως καταγγέλλει, δεν είχε μια ανοιχτή αγκαλιά να τον περιμένει ούτε τις στιγμές που έπρεπε να περιγράψει τις τραυματικές εμπειρίες στους ψυχολόγους. «Η μητέρα μου ποτέ δεν γύρισε να με αγκαλιάσει όποτε έβγαινα από τις συνεδρίες αυτές που ανακαλούσα τα επώδυνα και ντροπιαστικά γεγονότα. Ούτε μια φορά δεν με ρώτησε τι είχα υποστεί εγώ και η αδελφή μου και ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη» υποστηρίζει ο 17χρονος.

Αντ’ αυτού το μοναδικό συγγενικό άτομο που στεκόταν δίπλα του μέχρι τέλους ήταν η γιαγιά του. «Το μόνο άτομο που θυμάμαι, από όταν ήμουν πέντε ετών να ενδιαφέρεται αληθινά για εμένα αλλά και για την αδελφή μου, ήταν η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας μας» σημείωσε ο 17χρονος. Η υπόθεση έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας εδώ και 5 χρόνια με τις δικαστικές αρχές να μην έχουν αποφανθεί ακόμη για το αν τελικά θα παραπεμφθεί σε δίκη ο πατέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ήθελε να μιλάει στα παιδιά απουσία των καθηγητών - Δείτε βίντεο

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» η 29χρονη που σκοτώθηκε

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: ΄Έρχεται η κακοκαιρία «EVA»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης