Ρέθυμνο: Αγόρασε κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές από τον διαρρήκτη

Ρέθυμνο: Αγόρασε κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές από τον διαρρήκτη

Συλλήψεις για διάρρηξη και στη Χαλκίδα

burglars
Μετά από δυόμισι μήνες, αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης για την διάρρηξη που είχε γίνει σε μια επιχείρηση στο Ρέθυμνο και αποκαλύφθηκε ότι τα κλοπιμαία είχαν... πουληθεί!

Όπως προέκυψε, ένας Έλληνας είχε διαρρήξει την επιχείρηση στις 24 Αυγούστου προκαλώντας σημαντικές φθορές και είχε αρπάξει διάφορα εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 5.000 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε έναν άλλον Έλληνα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στο σπίτι του δεύτερου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία ενός για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα.

Γυναίκες διέρρηξαν σπίτι για να κλέψουν ρούχα!

Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τρεις γυναίκες, η μία εκ των οποίων ανήλικη, ενώ είχαν παραβιάσει το παράθυρο ενός σπιτιού σε περιοχή της Χαλκίδας και έκλεβαν... ρούχα από το εσωτερικό του! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ενώ οι δράστιδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βόλτες στη Λάρισα με ηλεκτρικό πατίνι το οποίο είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από τον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος εντοπίστηκε να κάνει ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Το πατίνι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.





Ειδήσεις σήμερα:

Πήγαινε για ένα χιλιόμετρο ανάποδα στην περιφερειακή Υμηττού - Νεκρή 29χρονη

Έσπασε αγωγός στον Κηφισό, κυκλοφοριακό κομφούζιο - Δείτε βίντεο με το νερό να εκτοξεύεται

Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο: Η φιλία στα καλλιστεία κατέληξε μεγάλος έρωτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης