Χασισόδεντρα και ποσότητες κάνναβης σε χωριό της Ρόδου

Χασισόδεντρα και ποσότητες κάνναβης σε χωριό της Ρόδου

Η χασισοφυτεία ξεριζώθηκε, ο καλλιεργητής συνελήφθη και κατά την έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού του κατασχέθηκαν 736 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Rodos-xasisofyteia-kannabi
Έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών επιχείρηση στην κατοικία ενός Έλληνα σε κοινότητα της Ρόδου, όπου βρέθηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 60 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες.

Η χασισοφυτεία ξεριζώθηκε, ο καλλιεργητής συνελήφθη και κατά την έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού του κατασχέθηκαν 736 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ζυγαριές ακριβείας. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Νεαρός διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο

Σε σωματική έρευνα υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ρόδο ένας 19χρονος Έλληνας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και στην κατοχή του βρέθηκαν 14,6 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Παμφάγοι οι Ελληνες - Το 73% καταναλώνει μέχρι και 3,3 κιλά κρέας το μήνα

Η μητέρα περιέγραφε «με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα στο σπίτι» στα Πετράλωνα

Η Λένι Κλουμ απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης