Βαρυμπόμπη: Διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ ο Μάρκου και ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Βαρυμπόμπη: Διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ ο Μάρκου και ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Ο επιχειρηματίας φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρακάκης, στο protothema.gr

giannis_markou_new_xr
Νέα δεδομένα στην υπόθεση της επίθεσης με φαλτσέτα, που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, προκύπτουν από την ανάλυση των πληροφοριών, αλλά και του οπτικού υλικού που έχουν στη διάθεση τους οι profilers της Ασφάλειας και παρουσιάζει το protothema.gr.

Ο επιχειρηματίας με τους δύο φίλους του, πριν επισκεφθεί την καντίνα που έγινε η επίθεση, διασκέδαζε σε ένα μπαράκι στη Νέα Ερυθραία και πίσω του ακριβώς καθόταν ο «μαχαιροβγάλτης» με τον 20χρονο φίλο του και μια κοπέλα.

Πέντε λεπτά πριν φύγει ο Μάρκου και η παρέα του, η παρέα του 26χρονου δράστη αποχώρησε και λίγα λεπτά αφότου το θύμα και η παρέα του πήγαν στην καντίνα και περίμεναν σε μια ουρά περίπου δέκα ατόμων εμφανίστηκε.

Χωρίς λόγο, μπήκε μπροστά του και τότε ο επιχειρηματίας του ζήτησε τον λόγο. “Γιατί μπαίνεις μπροστά μας;του είπε και τότε ο 26χρονος τον έσπρωξε. Βγήκαν έξω και, όταν ο μαχαιροβγάλτης διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας είναι θηριώδης και γυμνασμένος, έβγαλε τη φαλτσέτα και τον χτύπησε στη μηριαία αρτηρία.

Ο Μάρκου αντέδρασε, έβαλε τα χέρια του μπροστά, προσπαθώντας να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα στα πλευρά και τα χέρια. Αυτό ήταν που τον έσωσε. Ο φίλος του Μάρκου, αμέσως, του έδεσε με ένα φουλάρι το πόδι για να σταματήσει το αίμα, τον έβαλε στο Range Rover και τον μετέφερε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ενδεικτικό των χτυπημάτων που δέχθηκε και της αιμορραγίας, είναι το γεγονός ότι μόνο μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά βρέθηκαν έξι πόντοι αίμα. Αυτό που ερευνούν οι Αρχές, καθώς διαπιστώθηκε η συνύπαρξη δράστη και θύματος στο μαγαζί, είναι αν ήταν «βαλτός» ο μαχαιροβγάλτης με τη φαλτσέτα από κάποιους ή ακόμη και αν σχεδίαζε κάτι άλλο και παρακολουθούσε τις κινήσεις του 58χρονου.

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος του θύματος, κ. Γιάννης Μαρακάκης, τονίζει στο protothema.gr: «Η τελευταία ενημέρωση που είχα είναι ότι μάλλον ο Γιάννης Μάρκου έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο αριθμός, το είδος και η σφοδρότητα των χτυπημάτων από τον δράστη δείχνουν ξεκάθαρα ότι είχε σκοπό θανατηφόρο. Αν είχε καθυστερήσει η διακομιδή του θύματος πέντε λεπτά της ώρας, θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και θα είχε καταλήξει από αιμορραγία. Ο ένας εκ των δύο δραστών αναζητείται, ενώ επιπλέον ερευνάται η επίθεση που δέχθηκε ο εντολέας μου να ήταν προσχεδιασμένη, δεδομένου ότι οι δράστες με την παρέα τους, όπως διαπιστώσαμε, βρίσκονταν στον ίδιο χώρο σε ένα κέντρο εστίασης περίπου μία ώρα πριν το περιστατικό».

marakakis_photo_
Ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννης Μαρακάκης


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες

Γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής

Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα στην παρέλαση στο Καπανδρίτι - «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης