Κρήτη: Στο νοσοκομείο 8χρονος που δέχθηκε επίθεση από τράγο

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 8χρονος που δέχθηκε επίθεση από τράγο

Το αγοράκι έχει υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ – Βρέθηκε στον χώρο που βρισκόταν ο τράγος που όρμηξε πάνω του και το στρίμωξε στη γωνία 

ekav1
Απροστάτευτο στις διαθέσεις ενός αγριεμένου... τράγου βρέθηκε ένα 8χρονο παιδί μέσα σε μια στάνη σε χωριό του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, με αποτέλεσμα να δεχθεί επανειλημμένα χτυπήματα που ήταν τόσο δυνατά ώστε νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση!

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, πριν προλάβουν οι συγγενείς του να επέμβουν, το αγοράκι βρέθηκε μέσα στο χώρο που βρισκόταν το ενήλικο αρσενικό κατσίκι, το οποίο όρμησε κατά πάνω του, το στρίμωξε σε μία γωνία και το χτυπούσε ξανά και ξανά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον αυχένα. Ο 8χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο με χαμένες τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όμως, η κατάσταση του άτυχου παιδιού κρίθηκε πολύ σοβαρή και διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, όπου νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική. «Έχει υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση των γιατρών, οι οποίοι δίνουν μάχη να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κίνδυνος το παιδί να μείνει ανάπηρο», διαβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Η τοπική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξακριβωθεί πώς συνέβη το σοβαρό ατύχημα και αν υπάρχουν ευθύνες στους υπεύθυνους της στάνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην ανακρίτρια για ν' απολογηθεί η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο - Δείτε φωτογραφίες

«Ψεύτη», «ληστή», «ανισόρροπε»: Πρωτοφανής σύγκρουση Μπολσονάρου – Λούλα στο τελευταίο debate

Η «εποχή Μασκ» αλλάζει ριζικά το Twitter - Υπάλληλοι στην πόρτα της εξόδου, αγωνία για το μέλλον της πλατφόρμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης