Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό Χαλκίδας, με τραυματία 20χρονο οδηγό μηχανής - Δείτε βίντεο

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό Χαλκίδας, με τραυματία 20χρονο οδηγό μηχανής - Δείτε βίντεο

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η κυκλοφορία διακόπηκε στο κέντρο του Βασιλικού σχηματίζοντας δυο ουρές αυτοκινήτων και προς τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου

Collage_Maker-22-Oct-2022-02_13-AM
Σφοδρή σύγκρουση ταξί και μηχανής στο κέντρο του Βασιλικού σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 20χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο οδηγός του ταξί είχε σταματήσει γύρω στις 9:30 σε καφέ απέναντι από ένα βενζινάδικο λίγο μετά τη γέφυρα του Βασιλικού με κατεύθυνση προς Ερέτρια. Σύμφωνα με το eviathema.gr επιβιβάστηκε στο ταξί του και επιχείρησε να στρίψει πάνω στο κεντρικό δρόμο μέσα στο στενό μπροστά από το βενζινάδικο όμως προφανώς δεν είδε τον εικοσάχρονο οδηγό της μηχανής που κινούνταν πάνω στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού (ερχόμενος από τη Γέφυρα προς την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου) έπεσε πάνω του εκσφενδονίζοντας μακριά το σώμα του 20χρονου, ο οποίος φορούσε κράνος.

Eviathema.gr - Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό


Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η κυκλοφορία διακόπηκε στο κέντρο του Βασιλικού σχηματίζοντας δυο ουρές αυτοκινήτων και προς τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου..

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο ενώ έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο και αυτοκίνητο της τροχαίας για την καταγραφή και διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.



Ειδήσεις σήμερα:

Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης

Τι υποσχέθηκαν να στείλουν οι Ουκρανοί στον Δένδια για να θυμάται την επίσκεψή του στο Κίεβο

Οι τελευταίες ώρες της Τρας στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης