Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: «Μωρό μου, τι κάνεις;» έστελνε ο 53χρονος στη 12χρονη - «Το παιδί μιλούσε με έναν Πακιστανό για 50 ευρώ»

Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: «Μωρό μου, τι κάνεις;» έστελνε ο 53χρονος στη 12χρονη - «Το παιδί μιλούσε με έναν Πακιστανό για 50 ευρώ»

«Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα» αποκαλύπτει στο protothema.gr ο θείος του παιδιού

mixos343

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 53χρονου, φερόμενου ως βιαστή της αλλά και των υποψηφίων «πελατών» του. Στο protothema.gr μιλά ο θείος του θύματος ο οποίος μαζί με την αδελφή του ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην 12χρονη. Οι διάλογοι προκαλούν αποτροπιασμό.

«Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και "που είσαι;" και "μωρό μου", και "τι κάνεις;" Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια. Και πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί», λέει ο θείος της 12χρονης ο οποίος είχε παρατηρήσει από καιρό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί.

Μάλιστα, μια φορά την έπιασε να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν αλλοδαπό και να συζητάνε για ένα χρηματικό ποσό. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί τι πραγματικά συμβαίνει.

«Είχε χαθεί δύο ώρες μια φορά, μετά κατά λάθος άκουσα να της μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει "δως μου 50 ευρώ, πάρε 60". Της λέω "τι γίνεται;". Και λέει "κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό". Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα δει εγώ άνδρες μεγάλους. Αυτός κάπου αλλού τα κανόνιζε τα ραντεβού του», αποκαλύπτει στο protothema.gr ο ίδιος.

Αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό στα χέρια του 53χρονου


Όπως επισημαίνει, είχε αντιληφθεί πως η 12χρονη κάπου έχει μπλέξει αλλά όταν είδε στο κινητό της περισσότερα από 200 «ύποπτα» μηνύματα και τον τρόπο που την παρουσίαζε ο 53χρονος στους υποψήφιους «πελάτες» του έπαθε σοκ.

«Ήταν πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα. Αυτός έλεγε ότι είναι 16χρονη. Έλεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή. Δεν έχει γονείς, τέτοια πράγματα. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά», καταγγέλλει ο θείος του θύματος.

Ο ίδιος τονίζει ότι λίγο πριν από το επίμαχο διάστημα η 12χρονη είχε αλλάξει συμπεριφορά και έκρυβε πράγματα από την οικογένειά της. «Το αποπλάνησε το κοριτσάκι. Πήγαινα και εγώ πλατεία, έβλεπα, την κυνήγαγα τη μικρή. Την ξανάβαζα μέσα, μετά την έχανα ξανά.
Ρώταγα τα άλλα τα μικρά εδώ, δεν ήξεραν τίποτα. "Κάπου πήγε η (...) , πετάχτηκε", έλεγαν. Το είχα δει, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του εντελώς. Μετά το έπαιρναν το κορίτσι 1 η ώρα. Έλεγα στους γονείς της "γιατί το παίρνουν 1 η ώρα" και μου έλεγαν "μιλάει..." Μετά όταν είδα εγώ με την αδελφή μου το κινητό πάθαμε πλάκα».

Ο συγγενής της 12χρονης, τέλος, περιγράφει και τη δεινή, οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια και εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος. «Πάθαμε τρακ, πάθαμε τρακ. Ήδη η οικογένεια ζούσε με ενα επίδομα κάθε 3 μήνες. Το κορίτσι μετά έφυγε και από το σχολείο, το έψαχνα. Δεν συμβαίνουν αυτά, σαν τρομοκρατημένη ήταν. Ήταν νευριασμένο το παιδί, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του ολόκληρη. Το κορίτσι το είχαμε, πηγαίνε καράτε, είχε πάρει ζώνες και έλεγα άμα την πειράξει κανένας θα είναι ασφαλής», καταλήγει ο θείος του θύματος.



Ειδήσεις σήμερα:

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση του Κολωνού η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε τα μηνύματα - «Τα έχουμε χαμένα»

Διπλές αυξήσεις σε 1,3 εκατ. συνταξιούχους - Αυτά είναι τα νέα ποσά, δείτε τα 6 παραδείγματα

Ερευνάται εάν κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος της 12χρονης γνώριζε τη φρικτή υπόθεση στον Κολωνό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης