Δίκη Φιλιππίδη: Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα καταθέτουν σήμερα στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα καταθέτουν σήμερα στο δικαστήριο

Για την  κατηγορία του βιασμού για την οποία δικάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν καταθέσει Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου

petros-filippidis
Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, θα βρεθούν σήμερα οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, προκειμένου να καταθέσουν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για ένα βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη με απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που αφορούν στην πρώτη καταγγελία που έγινε σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από γυναίκα συνάδελφό του για βιασμό. Οι άλλοι δυο ηθοποιοί, δηλαδή ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα, κλήθηκαν στη δίκη κατόπιν σχετικού αιτήματος της υπεράσπισης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Μάλιστα, για το σκέλος αυτός της υπόθεσης, δηλαδή την κατηγορία του βιασμού για την οποία δικάζεται ο ηθοποιός στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, είχαν καταθέσει δυο ακόμη ηθοποιοί. Πρόκειται για την Θάλεια Ματίκα και την Αλίνα Κωτσοβούλου. Καμία όμως από τις δυο γυναίκες δεν μπόρεσε να εισφέρει κάτι σημαντικό στην ακροαματική διαδικασία, σχετικά την υπό διερεύνηση κατηγορία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία του απαγγέλθηκε μετά την καταγγελία της πρώτης αντίδικου του.

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα στο θέατρο «Μουσούρη» όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δεν θυμάμαι με τι συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να τη χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δεν θυμάμαι», είχε αναφέρει στην κατάθεσή της η κυρία Κωτσοβούλου συμπληρώνοντας πως δεν θυμάται καν αν ποτέ είχε τηλεφωνήσει στη συγκεκριμένη ηθοποιό.

Από την πλευρά της η κυρία Ματίκα, αφού εξήγησε ότι συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον «Μπακαλογατο» και ότι την πρώτη καταγγέλλουσα την γνώρισε ως κόρη ηθοποιού που ερχόταν στο καμαρίνι, κατέθεσε πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί της.

Πρόεδρος: Έχει αναφερθεί ένα περιστατικό σε μια βάπτιση…
Μάρτυρας: Δεν τη θυμάμαι καθόλου. Μου τη θύμισε ένας συνάδελφος.

Πρόεδρος: Θυμάστε να συνέβη κάποιο περιστατικό; Να είχατε στιχομυθία με την πρώτη καταγγέλλουσα;
Μάρτυρας: Όχι. Ήταν ένα κορίτσι που ήξερα ελάχιστα.

Πρόεδρος: Είπε και η πρώτη καταγγέλλουσα ότι την είδατε να κλαίει στην τουαλέτα και τη ρωτήσατε αν φταίει ο Πέτρος ….
Μάρτυρας: Δεν έχει συμβεί αυτό. Αποκλείεται να ρωτούσα κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ιδέα αν είχαν κάποιου είδους σχέση.

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βγαίνει ξανά για περιοδείες - Πρόβα τελικής ευθείας με στόχο αυτοδυναμία


Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεδριάζουν για αντίμετρα στους βομβαρδισμούς Πούτιν οι G7


Καιρός: Επικίνδυνα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης