Αίγινα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της 67χρονης μητέρας του

Αίγινα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της 67χρονης μητέρας του

Σκληρές εικόνες - Παρών στο άγριο σκηνικό και ο 4χρονος γιος του θύματος - Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους

αινια628
Σοκαριστικά πλάνα βλέπουν το φως της δημοσιότητας απο τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου και της 67χρονης μητέρας του σε πάρκινγκ στην Αίγινα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του Mega, δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται ξαφνικά στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου της 67χρονης φορώντας μάσκες για τον κορωνοϊό και καπέλα προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, σε μια προσπάθεια να «σβήσουν» -ανεπιτυχώς- τα ίχνη τους.




Τους αιφνιδιάζουν και ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στην γυναίκα που σωριάζεται στο έδαφος χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της. Σημειώνεται πως παρών στο άγριο σκηνικό είναι και ο 4χρονος γιος του θύματος!

«Ρωτάει ο γιος μου "τι ακριβώς θέλετε" και λέει ο άσπρος "πού είναι η θάλασσα;". Σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει "από εκεί" και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών» περιγράφει η 67χρονη Ανθούλα Τζαρίμα, θύμα της άγριας επίθεσης.

αιγινα1
αιγινα22


Ο γιος της ξενοδόχου πέφτει πάνω στο τετράχρονο παιδί του και εκείνο έντρομο αρχίζει να ουρλιάζει έχοντας βάλει παράλληλα τα κλάματα. Το ακραίο σκηνικό που αντίκρισε ο μικρός είναι ο πατέρας του πεσμένος στο έδαφος και η γιαγιά του αιμόφυρτη και αναίσθητη.

Κλείσιμο
Παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόταν ο άνδρα, βρήκ τη δύναμη να σηκωθεί και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια. Τότε, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια δίνοντας «τέλος» στο μαρτύριο της οικογένειας.

αιγιαν3
αιγινα4

αγινα5


Στη φυλακή οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για τον άγριο ξυλοδαρμό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις απο τους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του ξενοδόχου και της ηλικιωμένης μητέρας του στην Αίγινα, σύμφωνα με το protothema.gr.

Η μυστική έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικης κατάφερε να εξιχνιάσει πλήρως το αδιανόητο σκηνικό, το οποίο οι αρχές χαρακτηρίζουν συμβόλαιο θανάτου και να τους τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και σήμερα, μετά τις απολογίες τους στον Ανακριτή Πειραιά πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

Ειδικότερα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο βασικοί φυσικοί αυτουργοί, κάθως και ο ηθικός αυτουργός, ενώ ο τέταρτος, ένας Αλβανός, αφέθη ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του στο Α.Τ. της κατοικίας του καθε 1η και 16η του μηνός.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις σε Κίεβο και άλλες 4 πόλεις - Άρχισαν τα αντίποινα Πούτιν

Αποκάλυψη-βόμβα από τον Ράμα: Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων κορωνοϊού με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας

Μύκονος: Η μάχη Nammos με Principote για το Sea Satin και το Caprice 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης