Βρήκε τσαντάκι με 8.000 ευρώ πάνω σε αυτοκίνητο και το «βούτηξε»!

Βρήκε τσαντάκι με 8.000 ευρώ πάνω σε αυτοκίνητο και το «βούτηξε»!

O 35χρονος δεν απέφυγε την σύλληψη για κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

xeiropedes
Για λίγα λεπτά αισθάνθηκε... πλούσιος ένας 35χρονος, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του ένας 50χρονος επιχειρηματίας σε περιοχή της Νότιας Ρόδου και είχε απομακρυνθεί ξεχνώντας ότι στον «ουρανό» του οχήματος είχε αφήσει τσαντάκι του που περιείχε 8.000 ευρώ!

Φυσικά, δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία και «βούτηξε» το τσαντάκι με το πολύτιμο περιεχόμενό του. Όμως, όταν ο... αφηρημένος 50χρονος επέστρεψε και δεν το βρήκε, κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και προσαγωγές υπόπτων, ένας από τους οποίους ήταν ο 35χρονος που παραδέχθηκε ότι είχε πάρει το τσαντάκι και το παρέδωσε.

Ωστόσο, δεν απέφυγε την σύλληψη για κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, όπου του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, του ορίστηκε ρητή δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Βρήκαν στο δρόμο τραπεζική κάρτα και ψώνισαν

Τουλάχιστον τέσσερις συναλλαγές έκαναν σε καταστήματα δύο Έλληνες, μια 38χρονη και ένας 40χρονος, χρησιμοποιώντας την κάρτα ανάληψης την οποία είχε χάσει μια γυναίκα και την βρήκαν στον δρόμο σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας! Όμως, ταυτοποιήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η κάρτα βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στη Νίκαια: «Τη μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα», ισχυρίστηκε ο σύζυγος

Ένοχα μυστικά στο παλάτι της Δανίας: Είναι ο πρίγκιπας Ιωακείμ ερωτευμένος με τη νύφη του;

«Αμφιφυλόφιλο είδωλο» - O Μικ Τζάγκερ είχε σχέση και με μέλη των Rolling Stones
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης