Θήβα: Έπαθε βλάβη το Ι.Χ. τους και μετέφεραν την ηρωίνη με ταξί

Θήβα: Έπαθε βλάβη το Ι.Χ. τους και μετέφεραν την ηρωίνη με ταξί

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς είδαν έκπληκτοι αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Λιβαδειάς να κάνουν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο

ezgif_com-gif-maker
Ριψοκινδύνευσαν να πέσουν σε μπλόκο με τη ηρωίνη που μετέφεραν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες, που ίσως ένιωσαν πιο ασφαλείς όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε εξ αιτίας μηχανικής βλάβης σε περιοχή της Θήβας και πήραν... ταξί για να φτάσουν στον προορισμό τους!

Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς είδαν έκπληκτοι αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Λιβαδειάς να κάνουν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο! Πανικόβλητοι οι δυο επιβάτες πέταξαν από τα πίσω καθίσματα του μία συσκευασία, η οποία περιείχε το παράνομο εμπόρευμά τους. Όμως, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνησή τους, βρήκαν την συσκευασία και διαπίστωσαν ότι περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 102 γραμμαρίων.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ενός το οποίο είχαν σταθμεύσει πριν επιβιβαστούν στο ταξί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε υποβρύχια και τρένα τα μεταπυρηνικά όπλα του Πούτιν;

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς ανατολική κατεύθυνση, ανακοίνωσαν Νότια Κορέα και Ιαπωνία

Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε σε σόου μόδας στο Παρίσι με μπλουζάκι «White Lives Matter» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης