Ζάκυνθος: Γυναίκες οι δράστιδες διάρρηξης με λεία «μαμούθ»

Ζάκυνθος: Γυναίκες οι δράστιδες διάρρηξης με λεία «μαμούθ»

Παρότι εντοπίστηκαν, το τεράστιο ποσό που έκλεψαν δεν έχει βρεθεί και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μόνο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν

police_line_peripoliko_it_3383454
«Φλέβα» χρυσού είχαν χτυπήσει οι άγνωστοι -τότε- διαρρήκτες που παραβίασαν το πρωί της 24ης Αυγούστου την πόρτα ενός διαμερίσματος στην πόλη της Ζακύνθου, καθώς είχαν καταφέρει να διαφύγουν με ένα ιλιγγιώδες ποσό. Η διάρρηξη, που είχε «άρωμα» γυναίκας, εξιχνιάστηκε μετά από 40 ημέρες.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό του διαμερίσματος το ποσό των 215.000 ευρώ, καθώς και 1.000 δολάρια! Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, η κλοπή με την ιδιαίτερα πλούσια λεία εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι είναι πέντε Έλληνες, μεταξύ αυτών τρεις γυναίκες.

Ωστόσο, αν και εντοπίστηκαν, το τεράστιο ποσό που έκλεψαν δεν έχει βρεθεί και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μόνο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα, δεν συνελήφθησαν καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να βρεθούν τα κλεμμένα χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα σενάρια και η απάντηση της Αθήνας στην απόπειρα ενεργοποίησης του Τουρκολιβυκού Μνημονίου

Ποιοι ζηλεύουν την Ιταλίδα; Τα «ξαδέρφια» της Μελόνι στην Ελλάδα

«Βυθισμένη» στο πένθος η Λεκάνη Καβάλας - Πότε θα γίνει η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης