Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η VDI Law Firm

Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η VDI Law Firm

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας στο νομικό κόσμο, η VDI Law Firm πραγματοποίησε επετειακή εκδήλωση σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας

ΦΩΤΟ_1

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, συνεργάτες, πελάτες και φίλοι παρευρέθηκαν για να μοιραστούν με την Εταιρεία τη σημαντική αυτή στιγμή και παράλληλα να εκφράσουν την στήριξή τους στην μετέπειτα πορεία της.  

Στην σύντομη ομιλία του, ο Βασίλης  Οικονομίδης (στη φωτό μαζί με τις εταίρους Γεωργία Πατίλη και Δέσποινα Βαλτζή), ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VDI Law Firm, επισήμανε: «Όνειρό μας είναι η VDI Law Firm να εξακολουθήσει να αναπτύσσεται σταθερά και να συνεχίσει να ξεχωρίζει υπερβαίνοντας αποφασιστικά τις προκλήσεις του μέλλοντος, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη προσέγγιση ακόμα και στα πιο σύνθετα νομικά ζητήματα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύονται αυτές τις δύο δεκαετίες, καθώς και προσωπικά τις συνεταίρους μου Γεωργία Πατίλη και Δέσποινα Βαλτζή, για τον ζήλο και την πολύτιμη συνδρομή τους σε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε δυναμικά και με όρεξη στα επόμενα βήματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης