Ηλεία: Σε αυτοσχέδιο κτίσμα έκρυβε μίνι χασισοφυτεία και μισό κιλό κάνναβης

Ηλεία: Σε αυτοσχέδιο κτίσμα έκρυβε μίνι χασισοφυτεία και μισό κιλό κάνναβης

Τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε έφταναν σε ύψος έως και τα 2,50 μέτρα

Hleia-xasisodentra
"Καθαρό" ήταν το σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Ήλιδας, όταν έγινε έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, αλλά τα μυστικά που έκρυβε βρέθηκαν πολύ γρήγορα σε μια πλινθόκτιστη αποθήκη και σε ένα αυτοσχέδιο κτίσμα ιδιοκτησίας του.

Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν τη μίνι φυτεία με τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε, το ύψος των οποίων έφτανε περίπου τα 2,50 μέτρα, ενώ κατέσχεσαν και 480 γραμμάρια ημίχλωρες κορφάδες κάνναβης τις οποίες είχε τρυγήσει πρόσφατα. Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ο σκύλος εντόπισε χασισόδεντρα και κάνναβη

Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να ερευνήσει το σπίτι ενός 52χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, δεν βρήκε κάτι εκεί αλλά πήγε κατευθείαν σε μια αποθήκη ιδιοκτησίας του και ξετρύπωσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή και ξεριζώθηκαν, ενώ μέσα στην αποθήκη ανακάλυψε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 20,6 γραμμαρίων, φύλλα, κλώνους και "φούντες" κάνναβης συνολικού βάρους 180 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Οπαδοί ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε γήπεδο, πάνω από 174 οι νεκροί

Φωτιά σε δασική έκταση στο Μελιδόνι Φθιώτιδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης