Γνωστός δικηγόρος ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση με χαρτοκόπτη στο Πεδίον του Άρεως

Γνωστός δικηγόρος ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση με χαρτοκόπτη στο Πεδίον του Άρεως

Ο χαρτοκόπτης που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε πολύ κοντά στον τραυματισμένο άνδρα - Ο 67χρονος είχε δεχθεί επίθεση και πριν τέσσερις μήνες στην ίδια περιοχή

4677558
Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, είναι ο 67χρονος που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μαχαιρωμένος στο Πεδίον του Άρεως. Μάλιστα, όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, ο χαρτοκόπτης που ο μυστηριώδης μαχαιροβγάλτης, χρησιμοποίησε επιχειρώντας να του «πάρει» τη ζωή, καρφώνοντας τον στη δεξιά τραχηλική χώρα, βρέθηκε δίπλα στο άγαλμα της θεάς Αθηνάς, οπου κείτονταν αιμόφυρτο το θύμα.

Το πειστήριο οδηγήθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όπου έχει μπει στο μικροσκόπιο προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν αποτυπώματα ή DNA ενώ ο δικηγόρος βαριά τραυματισμένος και διασωληνωμένος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τον 67χρονο άνδρα λιπόθυμο και «πνιγμένο» σε λίμνη αίματος κάτω απο το άγαλμα της θεάς Αθηνάς, εντόπισαν στις 13:30 το μεσημέρι περαστικοί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με «πηγές» ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση καρφώνοντας με μανία το θύμα στο λαιμό (δεξιά τραχηλική χώρα) ενώ πρέπει να σημειωθεί οτι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών δέχτηκε επίθεση. Πριν τέσσερις μήνες και ειδικότερα στις 9 Μαίου στο ίδιο σημείο άγνωστοι τον είχαν μαχαιρώσει ενώ την έρευνα της υπόθεσης είχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.


Ειδήσεις σήμερα

Ανατρέπουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης για βιασμό τα λόγια της μητέρας - «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ήμουν μονίμως στο σπίτι»

H ΑΑΔΕ σφραγίζει πρατήριο καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισρoών - εκροών

Στα 44.775 τα κρούσματα κορωνοϊού σε μία εβδομάδα - 97 οι θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης