Κρήτη: Τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος - Επί ποδός οι Αρχές

Κρήτη: Τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος - Επί ποδός οι Αρχές

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση του 50χρονου - Άμεσα έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ειδικό ιατρό από το Κέντρο Υγείας Σφακίων αλλά και η Πυροσβεστική

asthenoforo
Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές της Κρήτης όταν ειδοποιήθηκαν ότι τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος, νότια του νομού Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τις 5:00 το απόγευμα της Τρίτης (26/9) όταν τουρίστας, ηλικίας 50 ετών, από την Γερμανία έπεσε από μεγάλο ύψος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα έσπευσαν επί τόπου πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ειδικό ιατρό από το Κέντρο Υγείας Σφακίων αλλά και κλιμάκιο πυροσβεστών από το Π.Κ. Ανωπόλεως ενώ σπεύδει και ασθενοφόρο από τον Καβρό.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, μία τουρίστρια, ηλικίας 23 χρονών, από τη Ρωσία μόλις βγήκε από τη θάλασσα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη στις 2:00 το μεσημέρι στην πασίγνωστη παραλία του Μπάλου στα Χανιά και άμεσως έγινε αντιληπτό από τους δικούς της ανθρώπους οι οποίοι ειδοποίησαν το 112. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Η Ελλάδα προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου ύψους 80 δισ. ευρώ

Τουρκία: Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Κομισιόν σε Ερντογάν - «Να σταματήσουν οι απειλές»

Φυγάδευσαν σε επτά μήνες $25 δισ. ρωσικά κεφάλαια στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης