Ο Norman βρήκε ένα κιλό κάνναβης που πέταξαν διακινητές

Ο Norman βρήκε ένα κιλό κάνναβης που πέταξαν διακινητές

Σε καταδίωξη εξελίχθηκε η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας για την σύλληψη των μελών εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά 

norman
Σε καταδίωξη εξελίχθηκε η οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας για την σύλληψη των μελών μιας εγκληματικής ομάδας που διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές του βόρειου Έβρου, καθώς οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα για έλεγχο και ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ παράλληλα πέταξαν το εμπόρευμά τους από το όχημα.

Το μπλόκο για τους δύο Έλληνες είχε στηθεί το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, όμως όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί να κινούνται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, εκείνοι πάτησαν γκάζι για να αποφύγουν τον έλεγχο και τη σύλληψή τους. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος και την σύλληψη των επιβατών, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν μέσα ναρκωτικά κι έτσι επιστράτευσαν τον σκύλο ανιχνευτή «Norman».

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ερεύνησε όλη την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες και, τελικά, ξετρύπωσε σε ένα σημείο γεμάτο θάμνους δίπλα στο οδόστρωμα μία συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων που είχαν πετάξει από το παράθυρο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δυο ανδρών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα χρησιμοποιημένο τσιγαριλίκι, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 390 ευρώ και το όχημα που χρησιμοποίησαν.







Ειδήσεις σήμερα

Ο Βρετανός που άφησε την οικογένειά του για Ουκρανή πρόσφυγα τώρα... τη διώχνει

Η NASA εμβόλισε αστεροειδή και έγραψε διαστημική ιστορία - Πότε θα φανεί αν πέτυχε η αποστολή

Παρέα γυναικών στη Βραζιλία έγινε viral όταν το έδαφος κατέρρευσε ενώ χόρευαν σε πάρτι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης