Φούρνος μικροκυμάτων ήταν γεμάτος με ένα κιλό κάνναβης

Φούρνος μικροκυμάτων ήταν γεμάτος με ένα κιλό κάνναβης

O αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη την Δευτέρα, όταν πήγε σε μια μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο να παραλάβει την οικιακή συσκευή

Rodos-fournos-kannabi
Μόνο το... μαγείρεμα δεν σκεφτόταν ένας αλλοδαπός την Δευτέρα, όταν πήγε σε μια μεταφορική εταιρεία στη Ρόδο για να παραλάβει τον φούρνο μικροκυμάτων που του είχε στείλει μέσα σε δέμα ένας Έλληνας, αλλά περιείχε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών που σκόπευε να διακινήσει στο νησί των ιπποτών!

Ο αλλοδαπός δεν γνώριζε ότι κλιμάκια αστυνομικών κάνουν τακτικά ελέγχους στις μεταφορικές εταιρείες για να αντιμετωπίσουν την αποστολή ναρκωτικών... δι' αλληλογραφίας! Στο πλαίσιο μιας από αυτές τις έρευνες, ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών είχε εντοπίσει το ύποπτο δέμα, το οποίο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση.

Όταν ο αλλοδαπός το παρέλαβε, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, άνοιξαν το δέμα και βρήκαν κρυμμένες μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και τεσσάρων γραμμαρίων. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, δυο κινητά και 2.050 ευρώ.

Ακόμη, βρέθηκε ένα παραστατικό παραλαβής δέματος που δείχνει ότι δεν ήταν το πρώτο φορτίο κάνναβης που παραλάμβανε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, που βαρύνουν και τον Έλληνα αποστολέα του δέματος ο οποίος ταυτοποιήθηκε.





Ειδήσεις σήμερα

Ο Βρετανός που άφησε την οικογένειά του για Ουκρανή πρόσφυγα τώρα... τη διώχνει

Η NASA εμβόλισε αστεροειδή και έγραψε διαστημική ιστορία - Πότε θα φανεί αν πέτυχε η αποστολή

Παρέα γυναικών στη Βραζιλία έγινε viral όταν το έδαφος κατέρρευσε ενώ χόρευαν σε πάρτι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης