Θρίλερ στην Ευρυτανία: Δύτες σαρώνουν τη λίμνη των Κρεμαστών για τη 48χρονη που αγνοείται

Θρίλερ στην Ευρυτανία: Δύτες σαρώνουν τη λίμνη των Κρεμαστών για τη 48χρονη που αγνοείται

Ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της - Τι λένε η μητέρα και ένας συνάδελφός της - Το σημείωμα που προκαλεί ερωτηματικά

limni_kremaston_arthro
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 48χρονη που αγνοείται στην Ευρυτανία, με δύτες να σαρώνουν τη λίμνη των Κρεμαστών την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι αναζητούν κάποιο ίχνος της, αν και μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στη γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά, είναι… Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κι όλα αυτηνής με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε ''μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους''», δήλωσε η μητέρα της στο «Live News».

Σχεδόν μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn3uj7e4jco9)


«Ένα εξαιρετικό παιδί, είχαμε συνεργασία μαζί 30 χρόνια. Μίλησα μαζί της χθες το μεσημέρι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγαινε προς την Λαμία για κάποιες εξετάσεις», δήλωσε συνάδελφος της 48χρονης η οποία άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Κλείσιμο
«Άφησε ένα σημείωμα στο αμάξι και ψάχνουν με βάρκες οι πυροσβέστες. Οι έρευνες ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα. Θα κατέβουν οι δύτες, αυτό ελπίζουμε μήπως γίνει κάτι από τους δύτες. Τώρα ό,τι άλλο ήταν ορατό από πάνω με βάρκες που συμμετέχει η πυροσβεστική, η αστυνομία, εκεί είναι όλοι αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα», δήλωσε ο Θωμάς Νταβαρινός, πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις Αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ό,τι περισσότερο μπορεί για τη γυναίκα του. Όσοι την ξέρουν ωστόσο, μιλούν για ένα χαρούμενο και δραστήριο άτομο, γεμάτο ζωή και ενέργεια.

«Ήταν πολύ δραστήριο άτομο, ασχολούνταν μέχρι με καταδύσεις τώρα το καλοκαίρι. Είχε πάει σε μία σχολή, περπατούσε πάρα πολύ, γυμναζόταν πάρα πολύ. Στη δουλειά της ήταν πολύ καλή, είχε χρόνια που δούλευε σε μικροβιολογικό εργαστήριο», δήλωσε συγγενής της 48χρονης.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ήταν σε γάμο συγγενή της, όπου συνομίλησε με αρκετούς και δεν έδειξε ότι κάτι την απασχολούσε. Οι έρευνες συνεχίζονται, με τη βοήθεια και εθελοντών κατοίκων από διπλανά χωριά, που αγωνιούν για τη 48χρονη γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: O 25χρονος δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε από το εργοστάσιο που δούλευαν μαζί

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το σχέδιο Πούτιν πίσω από την προσάρτηση του Ντονμπάς - Πώς θέλει να αλλάξει ο χάρτης

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι έγραφε το σημείωμα που κυκλοφόρησε στη βρετανική Βουλή την ημέρα που πέθανε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης