Στην Γερμανία έκλεβε, στην Φλώρινα τον συνέλαβαν

Στην Γερμανία έκλεβε, στην Φλώρινα τον συνέλαβαν

H αναζήτηση των γερμανικών Αρχών πήρε τέλος όταν ο 26χρονος εμφανίστηκε στο μεθοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής

XEIROΠΕΔΕΣ_
Οι... ταξιδιωτικές περιπλανήσεις ενός 26χρονου αλλοδαπού που αναζητούσαν οι αρχές της Γερμανίας με κατηγορίες για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της διακεκριμένης διάρρηξης, πήραν τέλος όταν εμφανίστηκε στο μεθοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής για περάσει στο ελληνικό έδαφος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις γερμανικές αρχές και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, οι οποίοι συνέλαβαν τον αλλοδαπό και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που δρομολογεί την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Έψαχναν με ένταλμα φυγόποινο που εμφανίστηκε στην Κακαβιά

Λες και ήθελε να... συλληφθεί ένας αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από την Αλβανία στο ελληνικό έδαφος από το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κακαβιάς, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χανίων για ληστεία και είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι ήταν διωκόμενος με το ένταλμα και ότι είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κρήτης. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια, από την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τη μεταγωγή του στην Κρήτη.






Ειδήσεις σήμερα:

Πόρτα-πόρτα και με απειλές ξεκίνησαν τα δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές στην Ουκρανία


Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα 200.000 voucher διακοπών του «Τουρισμός για όλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης