Γρεβενά: Χασισόδεντρα και οπλισμός στην κατοχή 56χρονου

Γρεβενά: Χασισόδεντρα και οπλισμός στην κατοχή 56χρονου

Στο χωράφι και στην αυλή του σπιτιού διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε συνολικά πέντε μεγάλα δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε ως και τα 3,70 μέτρα

Grevena-narkwtika-opla
Δυο ομάδες αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. απασχολήθηκαν στις έρευνες που έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι και σε ένα αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας ενός 56χρονου Έλληνα σε περιοχή των Γρεβενών, μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε κάνναβη και είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό.

Στο χωράφι και στην αυλή του σπιτιού διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε συνολικά πέντε μεγάλα δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε ως και τα 3,70 μέτρα, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκαν 7,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 32,2 γραμμάρια τρίμματα και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, 20,7 γραμμάρια σπόροι κάνναβης. Ακόμη, βρέθηκαν εννέα φυσίγγια, έξι παλιές ξιφολόγχες με θήκες, δυο τμήματα παλιών τυφεκίων, μια παλιά κάννη, δυο σπαθιά, δυο μαχαίρια, ένα σπρέι πιπεριού και 625 γραμμάρια καπνού για τον οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.

Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του 56χρονου και σε άλλες παρανομίες, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Και δεύτερη σύλληψη για ναρκωτικά στα Γρεβενά

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 51χρονο Έλληνα, όταν έκαναν έρευνα σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας του σε περιοχή των Γρεβενών και κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 770,76 γραμμαρίων, έναν κλώνο απλό χασισόδεντρο μήκους 73,5 εκατοστών, ένα ξεριζωμένο και αποξηραμένο δενδρύλλιο ύψους 57 εκατοστών, σπόρους κάνναβης βάρους 6,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ράπερ Lil Nas X κέρασε πίτσα «ομοφοβικούς» διαδηλωτές έξω από τη συναυλία του - Δείτε βίντεο

Δένδιας: Ικανοποίηση της Ελλάδας για την άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει και η 79χρονη που εντυπωσίασε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης