Τρίκαλα: Ανήλικοι έκλεψαν τρεις μοτοσικλέτες σε έξι μέρες

Τρίκαλα: Ανήλικοι έκλεψαν τρεις μοτοσικλέτες σε έξι μέρες

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του ενός βρέθηκαν διάφορα πλαστικά μέρη και καλώδια μοτοσικλέτας και ένας ομφαλός κλειδαριάς τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζεται αν προέρχονται από άλλες κλοπές δικύκλων

omada_dias_katadiwksi_mk
Μέρα παρά μέρα έκλεβαν και από μια μοτοσικλέτα δύο ανήλικοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την στιγμή που έκλεβαν την τρίτη μέσα σε έξι 24ωρα!

Από την προανάκριση που συνεχίζει η Ασφάλεια προέκυψε ότι από την περασμένη Δευτέρα ως την Πέμπτη, οι δυο νεαροί είχαν κλέψει άλλες δυο μοτοσικλέτες, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του ενός βρέθηκαν διάφορα πλαστικά μέρη και καλώδια μοτοσικλέτας και ένας ομφαλός κλειδαριάς τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζεται αν προέρχονται από άλλες κλοπές δικύκλων. Μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων παραπέμφθηκε και η μητέρα του αλλοδαπού που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ανήλικος λεηλάτησε φωτοβολταϊκό πάρκο

Από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες και ένας ανήλικος συνεργός τους, οι οποίοι εισέβαλαν σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο σε περιοχή των Σοφάδων στις 9 Σεπτεμβρίου και προκάλεσαν φθορές σε οικίσκο που βρίσκεται στο χώρο, από τον οποίο ξήλωσαν ηλεκτρολογικό υλικό. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανηλίκου για την πλημμελή εποπτεία του.

Μέσα σε λίγες ώρες ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας και συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στη Ναύπακτο μια 17χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε τρυπώσει το μεσημέρι της Παρασκευής σε ένα σπίτι στην πόλη εκμεταλλευόμενη την απουσία του ιδιοκτήτη και είχε κλέψει από μέσα το ποσό των 200 ευρώ. Η ανήλικη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι γονείς της κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας της.


Ειδήσεις σήμερα:

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της


Η τρομακτική τούμπα του Αμερικανού ράπερ Post Malone στη σκηνή – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης