Χασισοκαλλιεργητής με παράνομα όπλα συνελήφθη στην Ημαθία

Χασισοκαλλιεργητής με παράνομα όπλα συνελήφθη στην Ημαθία

Τα 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου που διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ο δράστης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

imathia
Σχεδίαζε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την ήδη αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ένας 57χρονος Έλληνας, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που προχώρησαν στη σύλληψή του την Τρίτη βρήκαν και σπόρους κάνναβης βάρους 23,4 γραμμαρίων.

Τα 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου που διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ο δράστης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και η ποσότητα κάνναβης βάρους 31,4 γραμμαρίων που είχε αρχίσει να αποξηραίνει. Επιπλέον, στην αποθήκη της κατοικίας του βρέθηκαν και δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής και κατασχέθηκαν μαζί με δυο φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών και μία ξιφολόγχη. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Είχε παράνομα όπλα στο σπίτι και το μαγαζί του

Στο επίκεντρο στοχευμένης έρευνας για παράνομη οπλοκατοχή βρέθηκε ένας επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και Μεσσαράς, καθώς στο σπίτι και στο κατάστημα που διατηρεί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου βρέθηκαν δύο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση. Ακόμη, κατασχέθηκαν τρεις γεμιστήρες, 18 φυσίγγια και μια ξιφολόγχη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε στον κάτοχό τους δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.





Ειδήσεις σήμερα:

«Χαίρομαι που πέθανε η μαμά μου»: Η φρίκη πίσω από τα απομνημονεύματα πρώην σταρ του Nickelodeon!

Μέσω και των ιδιωτικών φαρμακείων από σήμερα η εγγραφή των πολιτών στον προσωπικό γιατρό

Η αστυνομία του Μέμφις συνέλαβε 19χρονο που πυροβολούσε κόσμο σε live streaming - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης