Αγκίστρι: «Η γυναίκα του φώναζε για βοήθεια» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 69χρονο που ξεψύχησε στην παραλία

Αγκίστρι: «Η γυναίκα του φώναζε για βοήθεια» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 69χρονο που ξεψύχησε στην παραλία

Φως στα αίτια της ξαφνικής απώλειας θα ρίξει η νεκροψία

agistri
«Η γυναίκα του ήταν εκείνη που φώναξε ''βοήθεια ο άντρας μου'' και έτρεξαν να βοηθήσουν οι λουόμενοι» δήλωσε στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό στο Αγκίστρι κατά το οποίο 69χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο άτυχος άντρας πήγε με τη γυναίκα του για κολύμπι, όταν λίγο μετά τις 12.30 έχασε τις αισθήσεις του, ενώ η σύζυγός του καλούσε σοκαρισμένη για βοήθεια.

«Βρισκόμουν στην παραλία της Σκάλας. Όταν έφτασα εγώ βρίσκονταν ήδη δυο γιατροί οι οποίοι τον είχαν ανασύρει μέσα από τη θάλασσα. Από ό,τι είπαν οι άνθρωποι που τον τράβηξαν έξω από το νερό, ο άντρας ήταν ήδη νεκρός μέσα από την θάλασσα. Έπειτα το ιατρικό προσωπικό ακολούθησε το πρωτόκολλο της αναζωογόνησης χωρίς ωστόσο επιτυχία. Ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο νησί με τη σύζυγό του για διακοπές. Η γυναίκα του ήταν εκείνη που φώναξε -βοήθεια ο άντρας μου- και έτρεξαν να βοηθήσουν οι λουόμενοι» πρόσθεσε ο λουόμενος.


Το ζευγάρι συνήθιζε να πηγαίνει στην παραλία της Σκάλας επειδή είχε τη μεγαλύτερη αμμουδιά.

Σήμερα, όμως, η κατάσταση ήταν διαφορετική... ο 69χρονος άργησε να βγει από το νερό.

Η γυναίκα του, η οποία τον περίμενε στην παραλία συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πάει καλά και είδε μέσα στο νερό πως ο άντρας της δεν ανταποκρινόταν. Τότε άρχιζε να φωνάζει «βοήθεια».

Αμέσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συζύγου δύο λουόμενοι μπαίνοντας μέσα στη θάλασσα και τραβώντας τον άντρα έξω στην παραλία χωρίς τις αισθήσεις του.

Στην παραλία σήμανε συναγερμός και οι λουόμενοι ειδοποίησαν άμεσα τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας του νησιού όπως και το ΕΚΑΒ.

Κλείσιμο
Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι ο 69χρονος δεν εμφάνιζε σημάδια ζωής και προχώρησαν το πρωτόκολλο της αναζωογόνησης χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγκιστρίου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του ενώ η σόρός μεταφέρθηκε στον Πειραιά προκειμένου να εξεταστεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε τον δράστη να τρέχει μετά τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη

Ρωσία: Ο Πούτιν πάσχει (και) από το «σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών»; - Νέα σχόλια για την υγεία του

Ενεργειακή κρίση - G7: Οι υπουργοί Οικονομικών αποφάσισαν να μπει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης