Κατερίνη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Κατερίνη: Χειροπέδες σε δύο άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποθήκης, όπου καλλιεργούσαν μέσα σε πλαστικά δοχεία 35 δενδρύλλια

peripoliko_mera_art
Μέσα σε αποθήκη, καλλιεργούσαν με τη μέθοδο της υδροπονίας, 35 δενδρύλλια κάνναβης. Πρόκειται για δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Μάλιστα, κατά τον εντοπισμό τους, ο ένας από τους δράστες, αντιστάθηκε και προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποθήκης, όπου καλλιεργούσαν μέσα σε πλαστικά δοχεία, 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 85 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 203 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 139,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πρόκληση από τον Ακάρ: «Πέταξε» με F-16 πάνω από το βόρειο Αιγαίο


Ιερά Σύνοδος για δηλώσεις Χρυσόστομου: Απαράδεκτες, αμαυρώνουν το έργο της Εκκλησίας

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση εργολάβου - Κοντά στο σπίτι του βρέθηκε το αυτοκίνητό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης