Έβρος: Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές μεταναστών

Έβρος: Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές μεταναστών

Ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και οδηγώντας επικίνδυνα συνέχισε την πορεία του

PERIPOLIK
Στη σύλληψη τεσσάρων διακινητών που σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό δύο αλλοδαπούς οι οποίοι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο λειτουργούσαν ως προπομποί προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό τον τρίτο διακινητή και επιβαίνοντες οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και οδηγώντας επικίνδυνα συνέχισε την πορεία του, ενώ μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου τράπηκε πεζός σε φυγή για να εντοπιστεί και συλληφθεί στη συνέχεια σε ορεινή περιοχή του Έβρου.

Την ίδια ημέρα σημειώθηκε και η δεύτερη σύλληψη διακινητή στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής. Ο οδηγός-διακινητής που στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, φέρεται ότι μετέφερε παράνομα με ΙΧΕ αυτοκίνητο τρεις μετανάστες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάρισα: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Παρακολουθήσεις-ΕΥΠ: Γιατί ο «άφωνος» Καραμανλής για Novartis και παραδικαστικό, έγινε «λαλίστατος»

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης