Μάνη: Μυστήριο με την εξαφάνιση 64χρονου στη Μάνη - Το σημείωμα που άφησε

Μάνη: Μυστήριο με την εξαφάνιση 64χρονου στη Μάνη - Το σημείωμα που άφησε

Συνεχίζονται οι έρευνες - Ο άνδρας ξέρει καλά την περιοχή και χαρακτηρίζεται από δικούς του ανθρώπους ως έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος

emak
Σε εξέλιξη είναι από το Σάββατο, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 64χρονου που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, στη Μάνη.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στη Σαϊδόνα στις 18 Αυγούστου για να μεταβεί στο δάσος της Βασιλικής, όπου διατηρεί μελίσσια, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το όχημά του εντοπίστηκε την Παρασκευή στον δρόμο Εξωχωρίου-Δάσος Βασιλικής και όταν δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΓΑΙΑΣ, ξεκίνησαν τις έρευνες, πρώτο σημείο ήταν η γύρω περιοχή.

Ωστόσο, παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες, όπου μάλιστα συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, καθώς και drone, δεν εντοπίστηκε κάτι.

Το σημείωμα που άφησε

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο άνδρας που ξέρει καλά την περιοχή και χαρακτηρίζεται από δικούς του ανθρώπους ως έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος, είχε αφήσει σημείωμα, όπου έγραφε ότι αν χαθεί να μην τον αναζητήσουν. Βέβαια, η Αστυνομία δεν γνωρίζει πόσο παλιό είναι το συγκεκριμένο σημείωμα.

Στην οικία του βρέθηκαν και άλλα σημειώματα, μεταξύ αυτών ένα που έγραφε για τον καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος το 1998 είχε αποφασίσει να εξαφανιστεί και τελικά εντοπίστηκε νεκρός το 2005 σε μια σπηλιά του Ταϋγέτου.

Οι έρευνες συνεχίζονται πλέον από πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαμάτας, εθελοντές της ΓΑΙΑΣ, όπως και άλλων ομάδων, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι αισιόδοξοι ότι ο 64χρονος ζει.


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Οι «νταήδες» υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί τους επιτέθηκαν - «Μου έσπασαν τη μύτη» λέει ο ένας

Κορωνοϊός - ΕΟΔΥ: Οι 3 παράγοντες που θα καθορίσουν την πορεία της επιδημίας το φθινόπωρο - Πόσο θα επηρεάσει ο «Κένταυρος»

Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο από το «άγριο πάρτι» - Χορεύει αγκαλιά με Φινλανδή influencer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης