Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον 55χρονο επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στη Σκιάθο - Πού θα εστιάσουν οι έρευνες

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον 55χρονο επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στη Σκιάθο - Πού θα εστιάσουν οι έρευνες

Στο σημείωμα που άφησε ο 55χρονος κατονομάζει τοκογλύφο και τον καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του - Οι στενοί συγγενείς του επιχειρηματία υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπιζε

skiathos
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 11.00 το πρωί, στον 55χρονο επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στη Σκιάθο, ενώ ξεκινά μεγάλη έρευνα και τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 55χρονος είχε εξαντλήσει κάθε διέξοδο στις πόρτες των τραπεζών, που άρχισαν να βγάζουν στο «σφυρί» την περιουσία του, και απευθύνθηκε σε τοκογλύφο.

Στο σημείωμα που άφησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατονομάζει τον τοκογλύφο και τον καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του, μαζί με τις τράπεζες.

Η αστυνομία κρατά μυστικές τις έρευνες σε συνεργασία με την εισαγγελία, που έδωσε εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο αυτόχειρας είναι υπαρκτό και ποια η τοκογλυφική δράση του.

Οι στενοί συγγενείς του επιχειρηματία από τη Σκιάθο, στις καταθέσεις που έδωσαν χθες, υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στη Σκιάθο. Οι καταθέσεις που θα ληφθούν αφορούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του αυτόχειρα και συνεργάτες του στον επαγγελματικό τομέα.

«Πάω να τραβήξω φωτογραφίες»

 Άγνοια για το μέγεθος του οικονομικού ανοίγματος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, φέρονται να δήλωσαν και η σύζυγός του με τις αδελφές του. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν γνωστά αλλά οι συγγενείς του δεν τα θεωρούσαν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία και να αφήσει ορφανά τα παιδιά του. Επίσης στις καταθέσεις τους είπαν πως δεν γνώριζαν για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.

Οι τελευταίες του λέξεις πριν φύγει από το σπίτι προχθές το απόγευμα ήταν πως θα πήγαινε στην βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αγία Ελένη, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες για να τις «ανεβάσει» σε πλατφόρμα.

Οι πληροφορίες θέλουν να διαπραγματευόταν ένα ακόμα σπίτι για να το επινοικιάσει για τουριστική μίσθωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης