Αλβανός πέταξε την τουρκική σημαία σε παραλία του Δυρραχίου

Αλβανός πέταξε την τουρκική σημαία σε παραλία του Δυρραχίου

Η τουρκική σημαία βρισκόταν σε πυργίσκο ναυαγοσώστη - Ο 48χρονος συνελήφθη 

alvanos
Κύμα συμπαράστασης στα social media έχει ξεσηκωθεί για τον αλβανικής καταγωγής άνδρα που πέταξε στη θάλασσα την τουρκική σημαία.

Τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα πολλοί είναι οι  χρήστες των κοινωνικών δικτύων που χαρακτηρίζουν τον 48χρονο «πατριώτη», γράφοντας την ίδια στιγμή ότι η τουρκική σημαία δεν έχει θέση στην Αλβανία.


Η τουρκική σημαία βρισκόταν σε πυργίσκο ναυαγοσώστη σε παραλία του Δυρραχίου. Ο παραθεριστής την άρπαξε και την πέταξε στη θάλασσα, με την ενέργειά του να καταγράφεται σε βίντεο.

Top Channel/Hoqi flamurin turk nga plazhi i Gjirit të Lalzit dhe e hodhi në det,prangoset 48-vjeçari


Σημειώνεται ότι στον πυργίσκο υπήρχαν, επίσης, οι σημαίες της Αλβανίας και του Κοσόβου, ενώ οι ιδιοκτήτες που πληρώνουν για την ενοικίαση των δημόσιων χώρων μπορούν να τοποθετούν εκεί σημαίες της αρεσκείας τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εξηγεί η αλβανική ιστοσελίδα shqiptarja, στους πύργους παρατήρησης οι ιδιοκτήτες που πληρώνουν για την ενοικίαση των δημόσιων χώρων τοποθετούν οι ίδιοι τις σημαίες που επιθυμούν.

Κλείσιμο
Ωστόσο, η τουρκική σημαία δίπλα στην αλβανική και την κοσοβάρικη φαίνεται πως ενόχλησε τον 48χρονο, ο οποίος ανέβηκε και την κατέβασε.

Ο ίδιος ανάρτησε το βίντεο με την ενέργειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να ανεβαίνει στον πυργίσκο, στην παραλία του κόλπου Lalzi, να αφαιρεί την τουρκική σημαία και να την πετάει στη θάλασσα.

Κατόπιν τούτου, ήταν εύκολο από την αστυνομία να τον αναγνωρίσει, να τον εντοπίσει και να του περάσει χειροπέδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Φραστική επίθεση στον Πέτρο Φιλιππίδη έξω από το δικαστήριο - «Αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς»

Τραγωδία στα Σπάτα - Νέο σενάριο από την Daily Mail: Ο Τζακ ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και γύρισε για να το πάρει

Gov.gr Wallet: Ταυτότητα και δίπλωμα με ένα «κλικ» στο κινητό μας - 17 ερωταπαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης