Πάτρα: «Έτρεξαν αμέσως όλοι πάνω του», λέει η κόρη του 69χρονου που κατέρρευσε στο ΠΓΝΠ

Πάτρα: «Έτρεξαν αμέσως όλοι πάνω του», λέει η κόρη του 69χρονου που κατέρρευσε στο ΠΓΝΠ

Ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και άφησε την τελευταία του πνοή

nekros_patra_xr
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα με τον θάνατο πατέρα τριών παιδιών ο οποίος έσβησε στην καρέκλα των επειγόντων περιστατικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Εκεί έφτασε μαζί με την γυναίκα του και περίμεναν στα εξωτερικά ιατρεία. Οπως δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η κόρη του Ξανθή Χριστοπούλου, δεν περίμεναν αρκετή ώρα. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, έβγαλαν το εισιτήριο στο ΤΕΠ ώρα 4.28 τα ξημερώματα της Τρίτης και λίγα λεπτά μετά, στις 4.30, καταγράφηκε η κατάρρευσή του.

Συγκεκριμένα ο 69χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην καρέκλα των ΤΕΠ λίγη ώρα μετά την άφιξή του στον χώρο του νοσοκομείου. Ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και άφησε την τελευταία του πνοή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι συγγενείς του περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

«Επεσαν πάνω του αμέσως όλοι. Μας είπαν μετά άλλοι συνοδοί ότι παράτησαν όλους και έσπευσαν να βοηθήσουν τον πατέρα μου» λέει η κόρη του στην «Πελοπόννησο».

Ο Μιχάλης Χριστόπουλος ήταν ξυλουργός – επιπλοποιός και είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του με συνέπεια και άριστο επαγγελματισμό σε πάρα πολλούς Πατρινούς.  Υπήρξε ένας πολύ καλός οικογενειάρχης και με τη σύζυγό του δημιούργησαν μία αγαπημένη και δεμένη οικογένεια.

Κλείσιμο
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και η ταφή του στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στον Αγιο Μηνά.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα - Πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή

Κληρονομιά ακινήτου: «Οδηγός επιβίωσης» με την εφορία

Γερμανία: Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα σε εκδήλωση του Όλαφ Σολτς - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης