Πάτρα: Θύμα κακοποίησης 16χρονη από τον 25χρονο σύντροφό της - Έκκληση από τη μητέρα της

Πάτρα: Θύμα κακοποίησης 16χρονη από τον 25χρονο σύντροφό της - Έκκληση από τη μητέρα της

Ο 25χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές, όταν απήγαγε τη νεαρή από ψυχιατρικό ίδρυμα, στο οποίο νοσηλευόταν - Τι καταγγέλλει η μητέρα της

κακοποιηση_3
Την αγωνία της για τη τύχη της κόρης της εκφράζει μητέρα, η οποία καταγγέλλει ότι ο σύντροφος της 16χρονης κόρης της την κακοποιεί. Η 16χρονη, παρά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχεται, αρνείται να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν να νοσηλευτεί. Εκείνο το διάστημα ο σύντροφος της, την «άρπαξε» από το ψυχιατρικό ίδρυμα στο οποίο νοσηλευόταν.

Η νεαρή, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη καν.
κακοποιηση
aniliki_patra

Η μητέρα καταγγέλλει πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» της Πάτρας και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

Κλείσιμο
«Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία.. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», δήλωσε η γυναίκα.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο μητέρα με το παιδί της

Ο ΠΟΥ μετονομάζει την ευλογιά των πιθήκων... με τη βοήθεια του κοινού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης