Φωτογραφίες: Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι ενώ κοιμόταν - Το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες

Φωτογραφίες: Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι ενώ κοιμόταν - Το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες

Ξύπνησαν και ήρθαν αντιμέτωποι με μία πύρινη κόλαση - «Ζούμε από θαύμα» - Ο 61χρονος ιδιοκτήτης στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

φωτια-ηρκλειο2303
Δραματικές ώρες έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 13 Αυγούστου, ένα ζευγάρι στα Δειλινά καθώς ενώ κοιμόταν, διαπίστωσε ότι το σπίτι όπου κατοικεί είχε τυλιχθεί στις φλόγες και ότι η ζωή τους κινδύνευε.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ ο 61χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ο κ. Γιώργος Ραπτάκης περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε και τόνισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ζουν από θαύμα.

deilina2
deilina__1_


Συναισθηματικά φορτισμένος μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε, ανέφερε πως αισθάνεται ότι ζει από θαύμα, καθώς οι φλόγες τύλιξαν το σπίτι την ώρα που κοιμόταν μαζί με τη σύζυγο του και λίγο έλειψε να μην προλάβουν να βγουν ζωντανοί από την κόλαση φωτιάς. Οι πυκνοί καπνοί ξύπνησαν τον 61χρονο άνδρα ο οποίος αντίκρισε μια εφιαλτική εικόνα.

Κλείσιμο
deilina3
deilina1


Όπως εκτιμά ο κ.Ραπτάκης η φωτιά ξέσπασε λόγω βραχυκυκλώματος στην κουζίνα και γρήγορα πήρε διαστάσεις. Με νερό προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες ενώ στη μάχη με τη φωτιά ρίχτηκαν και έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που έσπευσαν στο φλεγόμενο σπίτι στην περιοχή των Δειλινών. Η γειτονιά σηκώθηκε «στο πόδι» διαπιστώνοντας τι είχε συμβεί ενώ ορατός ήταν ο κίνδυνος να εξαπλωθεί η φωτιά και σε παρακείμενα σπίτια.

Ακολούθησε μια ακόμα περιπέτεια καθώς ο 61χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστική δυσχέρεια.

fo4
deilina


Πολλά σημεία του σπιτιού μετατράπηκαν σε στάχτη, ενώ έντονη είναι η μυρωδιά του καπνού. Το σπίτι έχει υποστεί τεράστια ζημιά και αυτή τη στιγμή είναι μη κατοικήσιμο, αλλά όπως σημειώνει ο 61χρονος πατέρας τριών παιδιών, πάνω απ’ όλα αξία έχει η ανθρώπινη ζωή, καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του γλίτωσαν στο πάρα πέντε.

dei1
fo2


Πηγή: neakriti

Ειδήσεις σήμερα:

Riviera Tower: Ο υψηλότερος πράσινος ουρανοξύστης στη Μεσόγειο θα βρίσκεται στο Ελληνικό

ΔΙΜΕΑ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε ξαπλώστρες, κυλικεία πλοίων και καύσιμα ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Ε1: Φορολογική δήλωση έχει υποβάλει το 92% των πολιτών - Αυξημένα τα εισοδήματα φέτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης