Κρήτη: «Ψάρευε» αγοραστές κοκαΐνης ανάμεσα σε τουρίστες στη Χερσόνησο

Κρήτη: «Ψάρευε» αγοραστές κοκαΐνης ανάμεσα σε τουρίστες στη Χερσόνησο

Συνελήφθη από αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο

φιξακαι2718
"Ψάρευε" πελάτες σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου με αυξημένη τουριστική κίνηση ένας αλλοδαπός, ο οποίος διακινούσε "φιξάκια" κοκαΐνης. Οι κινήσεις του, όμως, έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που περιπολούν στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του δέκα "φιξάκια" που περιείχαν συνολικά 6,7 γραμμάρια κοκαΐνης και κατασχέθηκαν, μαζί με 170 ευρώ προερχόμενα από πωλήσεις και δύο κινητά τηλέφωνα που είχε πάνω του ο δράστης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Εύβοια

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (11-08-2022) το βράδυ στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Χαλκίδας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του μια συσκευασία με 270 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στην χώρα μας, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Την προανάκριση ενήργησε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου σε έναν Έλληνα στη Μανωλάδα Ηλείας, βρέθηκαν στην κατοχή του 16,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε "φούντα", 2,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου "σοκολάτα" και ένα τσιγαριλίκι, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Riviera Tower: Ο υψηλότερος πράσινος ουρανοξύστης στη Μεσόγειο θα βρίσκεται στο Ελληνικό

ΔΙΜΕΑ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε ξαπλώστρες, κυλικεία πλοίων και καύσιμα ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Ε1: Φορολογική δήλωση έχει υποβάλει το 92% των πολιτών - Αυξημένα τα εισοδήματα φέτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης