Απείλησε την πρώην του επειδή δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά

Απείλησε την πρώην του επειδή δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατέληξε η διένεξη ενός ζευγαριού από τη Σκόπελο

woman_cry
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατέληξε η διένεξη ενός ζευγαριού από τη Σκόπελο που έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, αφού απέκτησε εκτός γάμου δίδυμα παιδιά, που είναι σήμερα 7 χρόνων και το ένα αντιμετωπίζει εκ γενετής σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στο εδώλιο κάθισε ο 35χρονος άνδρας με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του λέγοντας ότι την 1η Αυγούστου, ενώ εκείνη περπατούσε στην παραλία του νησιού, ο πρώην σύντροφός της την πλησίασε και την απείλησε λέγοντάς της «θα έρθω και θα σου σπάσω το σπίτι και το κεφάλι». Ο 35χρονος παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι της μίλησε απότομα και την έβρισε, όμως αρνήθηκε ότι την απείλησε και ισχυρίστηκε πως η πρώην σύντροφός του δεν επιτρέπει να βλέπει συχνά τα παιδιά, ενώ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του Ιουλίου προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά εκείνη τον είχε μπλοκάρει.

Ο εισαγγελέας και οι υπόλοιποι δικαστές συμβούλευσαν το πρώην ζευγάρι να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω ποινικής διαμεσολάβησης και να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τις ημέρες που ο 35χρονος θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Ωστόσο, δεν δέχθηκαν την πρότασή τους. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πατέρα των δίδυμων παιδιών και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή. Ο 35χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Μήνυσε τον σύντροφο της κόρης της

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη στον Βόλο ένας νεαρός, μετά με την καταγγελία που υπέβαλε εναντίον του η μητέρα της συντρόφου του ότι χτύπησε στο μπράτσο την κόρη της πάνω σε καυγά. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα τον κατήγγειλε επειδή δεν εγκρίνει τη σχέση του με την κόρη της και θέλει να τη διαλύσει και επικαλέστηκε τον εργοδότη του, ο οποίος μπορεί να αποδείξει ότι βρισκόταν στην εργασία του την ώρα που υποτίθεται ότι έγινε το περιστατικό!






Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι 100% κανίβαλος»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ για τα «σκοτεινά» πάθη του Άρμι Χάμερ

Μαίνεται η φωτιά στη Θάσο - Εκκενώθηκε ο οικισμός Κοίνυρα

Αστάθεια του καιρού από σήμερα με βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης