Μεσσηνία: Ελικόπτερο εντόπισε τεράστια χασισοφυτεία

Μεσσηνία: Ελικόπτερο εντόπισε τεράστια χασισοφυτεία

Στον χώρο βρέθηκαν 3.127 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,70 μέτρων - Οι καλλιεργητές είχαν στήσει και σκηνές για να εποπτεύουν την ευρύτερη περιοχή

Messinia-xasisofyteia3
Για τρίτη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, αποδείχθηκε ότι η ελληνική ύπαιθρος βρίσκεται έρμαιο στις διαθέσεις των... χασισοκαλλιεργητών, καθώς εντοπίστηκε άλλη μια φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια, αυτή τη φορά μέσα σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας ήταν αυτό που την διέκρινε και ο πιλότος καθοδήγησε από αέρος τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. , οι οποίοι συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην περιοχή, το απόγευμα της Πέμπτης. Η φυτεία απαρτιζόταν από 11 εκχερσωμένους χώρους, που είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους με μικρά μονοπάτια, ενώ ήταν περιφραγμένοι με κλαδιά δέντρων και σύρμα.

Στον χώρο βρέθηκαν 3.127- δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,70 μέτρων, ενώ σε καίρια σημεία οι καλλιεργητές είχαν στήσει αυτοσχέδιες σκηνές στις οποίες διέμεναν για να εποπτεύουν την ευρύτερη περιοχή. Επίσης, κατασχέθηκε αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων μέχρι στιγμής καλλιεργητών.
Messinia-xasisofyteia4
Messinia-xasisofyteia2
Messinia-xasisofyteia
 


Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης