Έκλεψαν κι άλλο φορτηγό με εξοπλισμό στην Ξάνθη - Δείτε φωτογραφίες

Έκλεψαν κι άλλο φορτηγό με εξοπλισμό στην Ξάνθη - Δείτε φωτογραφίες

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος μίλησε στο protothema.gr οι θρασύτατοι δράστες μπήκαν στο χώρο όπου βρισκόταν παρκαρισμένο το φορτηγό και αφού το έβαλαν μπροστά έγιναν «καπνός»

fortigo__2_
Ένα ακόμα περιστατικό κλοπής φορτηγού οχήματος σημειώθηκε, μέσα σε λίγες ημέρες, στην περιοχή της Ξάνθης, με τον ιδιοκτήτη να βρίσκεται σε απόγνωση και να απευθύνει έκκληση, μέσω του protothema.gr, σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την αστυνομία.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο ένα φορτηγό εταιρείας με επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου. Όπως λέει στο protothema.gr o επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του οχήματος, Νίκος Μίλκογλου, οι θρασύτατοι δράστες εισήλθαν μέσα στον χώρο στάθμευσης της επιχείρησης που βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λεύκης, κατάφεραν να βάλουν μπρος τον κινητήρα του φορτηγού μάρκας Mercedes 8.14, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΗΕ 8940 και στη συνέχεια έγιναν «καπνός».

Το βαρύ όχημα ήταν σχεδόν γεμάτο με καύσιμα και θα μπορούσε να διανύσει άνετα απόσταση 300 χιλιομέτρων χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό. Το πρωί της Παρασκευής, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του οχήματος, τον ειδοποίησε η αστυνομία ότι ένας γεωργός στην περιοχή της Κομοτηνής, εντόπισε μέρος του επαγγελματικού εξοπλισμού που υπήρχε στο φορτηγό, πεταμένο μέσα σε χωράφι και πάνω σε χαρτόκουτο υπήρχε γραμμένο το ονοματεπώνυμό του.

Όπως λέει ο κ. Μίλκογλου, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, με το συγκεκριμένο φορτηγό όχημα της επιχείρησης και τον εξοπλισμό που εκλάπη, έβγαζε τα προς το ζην για να προσφέρει στην οικογένειά του. «Μετά από δύο χρόνια που δεν είχαμε καθόλου δουλειά λόγω της πανδημίας, αφού είχαν ακυρωθεί οι συναυλίες και οι σχετικές εκδηλώσεις, την περίοδο που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και ήλπιζα ότι θα πάρουμε μία ανάσα, μου έκλεψαν το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό, από την αυλή της επιχείρησής μου». Σημειώνει δε, ότι τα περιστατικά που αφορούν κλοπές φορτηγών, είναι πάρα πολλά στην περιοχή της Ξάνθης, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
fortigo__1_
fortigo__2_
Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος τονίζει, ότι πιθανότατα οι δράστες δεν είχαν σκοπό να κλέψουν το φορτηγό για να βγάλουν κέρδος από τον εξοπλισμό, αλλά να το χρησιμοποιήσουν για διακίνηση παράτυπων μεταναστών σε άλλο σημείο της χώρας. Μάλιστα, στο χωράφι που εντοπίστηκε πεταμένο μέρος του επαγγελματικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται σε συναυλίες, βρέθηκε και ένα σακίδιο πλάτης που, σύμφωνα με τον κ. Μίλκογλου, ανήκει σε παράτυπο μετανάστη. «Σκοπό είχαν να πάρουν το όχημα και όχι τα μηχανήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό του», τονίζει.

«Ελπίζω ότι αυτοί που το έκλεψαν θα έκαναν τη δουλειά τους και θα το έχουν παρατήσει σε κάποιο σημείο του δρόμου. Προσωπικά πηγαίνω καθημερινά σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο μήπως το εντοπίσω. Ψάχνω στη Θεσσαλονίκη, στα Σκόπια και σε άλλες περιοχές, ωστόσο το φορτηγό παραμένει άφαντο. Ελπίζω κάποιος άνθρωπος να το δει και να επικοινωνήσει με την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της πραγματοποιεί έρευνες», προσθέτει.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, το φορτηγό έχει λευκό κουβούκλιο, μεγάλα αυτοκόλλητα σκούρου χρώματος που φαίνονται σαν «ραγισμένα» στη καρότσα και στο πλάι υπάρχουν τα διακριτικά «Absolut Sound» «Ήχος – Εικόνα- Φωτισμός».

Σημειώνεται ότι πριν από μία εβδομάδα, άγνωστοι έκλεψαν από την περιοχή της Ξάνθης το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι». Ο γνωστός σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε να βοηθήσουν να βρεθεί το φορτηγό.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πύλο - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση από Μεσοχώρι προς Πήδασο

Κίνδυνος για παγκόσμια έλλειψη smartphone από έναν πόλεμο Κίνας - Ταϊβάν

Σολτς κατά Πούτιν: Η τουρμπίνα του Nord Stream 1 είναι έτοιμη και μπορεί να παραδοθεί ανά πάσα στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης