Δήμος Χαλανδρίου: Τι απαντά για την απομάκρυνση δρομέα από το γήπεδο

Δήμος Χαλανδρίου: Τι απαντά για την απομάκρυνση δρομέα από το γήπεδο

Η ανακοίνωση με την εκδοχή του Δήμου Χαλανδρίου

perkizas_xalabdri_2
Την αλήθεια για το τι συνέβη με τη «δήθεν», όπως αναφέρει, βίαιη απομάκρυνση δρομέα από το γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου «Ν. Πέρκιζας» επιχειρεί να αποκαταστήσει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλανδρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το απόγευμα της 21/7, στο γήπεδο του Χαλανδρίου βρισκόταν σε εξέλιξη γύρισμα τηλεοπτικού συνεργείου, η παραγωγή του οποίου είχε εκμισθώσει το χώρο με απαίτηση να μην επιτραπεί για όση ώρα διαρκούσε το γύρισμα η είσοδος αθλούμενων.

Ο καταγγέλλων ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους του Δήμου για τη διαδικασία, αλλά αρνήθηκε πεισματικά να συμμορφωθεί με την υπόδειξή τους να μην εισέλθει στο γήπεδο. Αγνοώντας δε προκλητικά τους υπαλλήλους, εισήλθε επιδεικτικά στο χώρο, πηδώντας πάνω από το τουρνικέ της εισόδου.

Μη έχοντας λοιπόν άλλον τρόπο, οι υπάλληλοι του Αθλητικού Κέντρου να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωσή του με τους κανόνες λειτουργίας του χώρου, κάλεσαν, ως όφειλαν, την Αστυνομία, δεδομένου ότι ο καταγγέλλων παραβίασε τον κανονισμό λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου.

Όσο γι’ αυτό που ισχυρίζεται ο εν λόγω, ότι η παραγωγή του γυρίσματος, δεν είχε πρόβλημα με την παρουσία του, ας μας πει αυτός και κάθε λογικός άνθρωπος, ποια θα ήταν η αντίδραση της παραγωγής, αν την αυθαίρετη συμπεριφορά του και την άρνησή του να σεβαστεί τους κανόνες, ακολουθούσαν και άλλοι δημότες του Χαλανδρίου.

Προφανώς και οι διάλογοι που μεταφέρει ο κύριος με τον αντιδήμαρχο δεν είναι αυτοί, και πολύ κακώς υιοθετήθηκαν από τον συντάκτη του άρθρου, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποδείξουμε, γιατί ο λόγος του ενός είναι απέναντι στο λόγο του άλλου.

Το βέβαιο είναι ότι ποτέ σ’ αυτή τη συζήτηση δεν μπήκε θέμα ωραρίου. Το ωράριο του Αθλητικού Κέντρου είναι γνωστό σε όλους τους αθλούμενους, οι οποίοι ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές. Το θέμα της διαφωνίας και η αφορμή ήταν έτσι κι αλλιώς η επιλογή του καταγγέλλοντα να αγνοήσει προκλητικά τους κανόνες.

Τέλος, παρακαλούμε το συντάκτη του άρθρου, ως οφείλει, βάσει της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να χειρίζεται στο εξής τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Χαλανδρίου διασταυρώνοντας τις πηγές του και ζητώντας την άποψη και της άλλης πλευράς. Σε άλλη περίπτωση, ο Δήμος Χαλανδρίου επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, όταν κρίνει ότι πλήττεται η φήμη και η αξιοπιστία του από αβάσιμες και ανώνυμες καταγγελίες που υιοθετούνται άκριτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση στην Αγία Σοφία: Εκατοντάδες παιδιά κραυγάζουν «Αλλάχου άκμπαρ» - Δείτε βίντεο

Επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν: «Όσοι μας προσβάλλουν θα τιμωρηθούν» λέει το Πεκίνο

Τραγωδία στα Γρεβενά: Η μητέρα κοιμόταν δίπλα στο βρέφος της όταν αυτό «έσβησε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης