Υπάλληλοι του δήμου Χαλανδρίου κάλεσαν την αστυνομία για να απομακρύνουν... δρομέα από το γήπεδο

Υπάλληλοι του δήμου Χαλανδρίου κάλεσαν την αστυνομία για να απομακρύνουν... δρομέα από το γήπεδο

Την αστυνομία κάλεσαν υπάλληλοι του δήμου Χαλανδρίου προκειμένου να απομακρύνουν δρομέα ο οποίος πήγε στο γήπεδο για προπόνηση.

athlperkizas
Συγκεκριμένα, ο άνδρας, δρομέας μεγάλων διαδρομών, επιχείρησε να μπει στο δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίου το απόγευμα της Πέμπτης 21/7 θέλοντας να πραγματοποιήσει την προπόνησή του όταν δημοτικοί υπάλληλοι τον σταμάτησαν ενημερώνοντάς τον πως το γήπεδο είναι κλειστό για αθλούμενους. Ωστόσο, ο ίδιος εισήλθε στο γήπεδο έχοντας πάρει σχετική έγκριση από το συνεργείο κινηματογράφησης που είχε μισθώσει τον χώρο.

Κατά την αποχώρηση του άνδρα από το γήπεδο, η αστυνομία -που εκλήθη από τους υπαλλήλους- είχε μόλις φτάσει στον χώρο. Σημειώνεται ότι οι αρμόδιοι του κινηματογραφικού συνεργείου έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία ότι δεν ενοχλούσε και δεν υπάρχει κανένα θέμα να παραμείνει στο γήπεδο αλλά οι υπάλληλοι επέμεναν ότι πρέπει να απομακρυνθεί γιατί έπρεπε να τηρηθεί το ωράριο.

Μιλώντας τις επόμενες ημέρες για το περιστατικό με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και λέγοντάς του ότι η κλήση της αστυνομίας αποτελεί κατάχρηση εξουσίας, ο αντιδήμαρχος τον αποκάλεσε «γελοίο», ότι «χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης» και ότι θα επιβληθεί η τάξη επιβάλλοντάς του συνέπειες αποκλεισμού από το γήπεδο αν παραβαίνει το ωράριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης