Παραβίαζαν αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες της Ηλείας

Παραβίαζαν αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες της Ηλείας

Το δίδυμο κακοποιών είχε διαπράξει συνολικά επτά κλοπές και δύο απόπειρες

car_thief
Από την Πάτρα εξορμούσε στις παραλίες του Δήμου Ανδραβίδας– Κυλλήνης στην Ηλεία ένα δίδυμο Ελλήνων κακοποιών που έκαναν διαρρήξεις στα σταθμευμένα αυτοκίνητα των λουόμενων και, από τις 13 Ιουλίου ως την περασμένη Τρίτη είχαν διαπράξει συνολικά επτά κλοπές και δύο απόπειρες.

Ο ένας από τους δράστες που έκλεβαν από τα αυτοκίνητα κινητά, χρήματα και άλλα αντικείμενα, εντοπίστηκε στην Πάτρα από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσήχθη στην Ασφάλεια και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Βάρδα, στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας που διενεργεί προανάκριση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ αναζητείται ο συνεργός του που έχει ταυτοποιηθεί.

Έκλεψε κινητό στην Τρίπολη και συνελήφθη στο Γύθειο

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε στο Γύθειο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη μια 59χρονη Ελληνίδα γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας άλλης Ελληνίδας στην... Τρίπολη, όπως προέκυψε από την προανάκριση της τοπικής Ασφάλειας! Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.




Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τη σύζυγό του

Ιόνια Οδός: Tραγωδία με δύο νεκρούς - ΙΧ παρέσυρε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Fuel Pass 2: Πάνω από 72.000 αιτήσεις σε λίγες ώρες - Ποιοι ΑΦΜ κάνουν αίτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης