Καβάλα: Ανήλικοι Ρομά διέρρηξαν σπίτι αλλά τους «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας

Καβάλα: Ανήλικοι Ρομά διέρρηξαν σπίτι αλλά τους «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας

Οι δύο ανήλικοι καραδοκούσαν περιμένοντας να κατεβούν οι ένοικοι και στη συνέχεια μπήκαν στην οικία

peripoliko
Το ένα απρόοπτο πίσω από το άλλο συνέβη κατά και μετά τη διάρρηξη που έγινε σε ένα σπίτι στη συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με δράστες δύο ανήλικους Ρομά που ήταν μεν έμπειροι στις κλοπές καθώς ήταν σεσημασμένοι, αλλά αποδείχθηκαν... απρόσεκτοι.

Οι δύο ανήλικοι καραδοκούσαν περιμένοντας να κατεβούν οι ένοικοι του πρώτου ορόφου στο ισόγειο όπου κατοικεί ο γιος τους και στη συνέχεια διέρρηξαν το σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά. Όμως, δεν πρόσεξαν ότι στο διαμέρισμα υπήρχε κάμερα ασφαλείας που τους κατέγραψε πεντακάθαρα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είδαν το οπτικό υλικό διαπίστωσαν πως τους γνώριζαν καλά. Όμως, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν άμεσα.

Αυτό το έκανε ο γιος των θυμάτων, που πήγε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης και αναγνώρισε τους δυο πιτσιρικάδες, όταν τους είδε να περιφέρονται κοντά στον Δημοτικό Κήπο! Αμέσως τηλεφώνησε στην Αστυνομία και συνέχισε να τους παρακολουθεί διακριτικά. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, πέρασαν χειροπέδες στους ανήλικους που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για κλοπή και σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Είχε στο σπίτι του κλεμμένη μηχανή και ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα, το βράδυ του Σαββάτου, όταν βρήκαν σταθμευμένη έξω από την κατοικία του στη Ναύπακτο μια μοτοσικλέτα που είχε δηλωθεί ως κλεμμένη, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, από όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τη σύζυγό του

Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξέσπασε η μάνα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια

Κιλκίς: Ληστές σκότωσαν με ξύλινα ρόπαλα 23χρονο για ένα κινητό και 200 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης