Λακωνία: Νεαροί «άνοιγαν» οχήματα λουόμενων και η λεία τους ξεπερνά τις 20.000 ευρώ!

Λακωνία: Νεαροί «άνοιγαν» οχήματα λουόμενων και η λεία τους ξεπερνά τις 20.000 ευρώ!

Το δίδυμο, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, «χτυπούσε» σε οχήματα παραθεριστών 

diarriktris
"Κύκνειο άσμα" ήταν για δύο νεαρούς Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, η τελευταία διάρρηξη που έκαναν σε αυτοκίνητο λουόμενης και ήταν η 17η που διέπρατταν από τις 23 Μαΐου σε οχήματα παραθεριστών σε διάφορες παραθαλάσσιες περιοχές της Λακωνίας!

Οι δράστες ηλικίας 17 και 27 χρόνων διέρρηξαν το πρωί της Παρασκευής το αυτοκίνητο μιας Ελληνίδας, αλλά το ίδιο μεσημέρι συνελήφθησαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας. Τα 105 ευρώ και τα προσωπικά αντικείμενα τα οποία είχαν αρπάξει από το αυτοκίνητο βρέθηκαν στο όχημα που επέβαιναν, το οποίο κατασχέθηκε, και αποδόθηκαν στην γυναίκα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει άλλες 14 κλοπές και μια απόπειρα σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσια σημεία, ενώ είχαν κλέψει και την τσάντα ενός αλλοδαπού λουόμενου, αρπάζοντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα που η συνολική αξία τους υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ.

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση τυχόν άλλων παρόμοιων περιστατικών στα οποία ενδέχεται να εμπλέκονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέταρτη ημέρα «μάχης» στη Δαδιά - Αντιπυρικές ζώνες στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου

Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής: «Κινδύνευσαν τρεις άντρες μας στις επιχειρήσεις, σώθηκαν την τελευταία στιγμή»

«Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης