Κόρινθος: Η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο πριν από 1,5 χρόνο - Το προφητικό όνειρο

Κόρινθος: Η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο πριν από 1,5 χρόνο - Το προφητικό όνειρο

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», λέει στο protothema.gr η κ. Αλεξία Γόγολα, μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης

troxaio-18xroni-1
Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για την 18χρονη Αναστασία η οποία ανασύρθηκε νεκρή μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η αδικοχαμένη κοπέλα από την Κόρινθο είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο. Και μάλιστα, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η 18χρονη στο Σπαθοβούνι.

Ο 19χρονος-τότε-φίλος της είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στο Κοκκώνι Κορινθίας. Είχε βγει με τους φίλους του για διασκέδαση και κατέληξε σε τραγωδία.

Από τότε η 18χρονη ήταν βυθισμένη στη θλίψη για την απώλεια του φίλου της και μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του για να της δώσει κουράγιο. Όπως εξομολογείται η ίδια στο protothema.gr, πρόσφατα είδε ένα προφητικό όνειρο το οποίο δυστυχώς έμελλε να βγει αληθινό.

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», λέει στο protothema.gr η κ. Αλεξία Γόγολα, μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης.

Όπως τονίζει, τα δύο παιδιά ήταν πολύ αγαπημένα και η 18χρονη της είχε στείλει μήνυμα δύο ημέρες πριν από τη μοιραία σύγκρουση για να μάθει τα νέα της.
troxaio-18xroni-1
troxaio-18xroni-2
troxaio-18xroni-3
 «Ήταν πολύ αγαπημένοι με τον Θοδωρή μου. Μιλάγαμε συνεχώς και οι φίλες της μου είπαν ότι την είχαν δει το προηγούμενο βράδυ που είχαν βγει βόλτα. Τα παιδία ήταν για διασκέδαση στο Βραχάτι και μετά από ο, τι έμαθα έκαναν περαντζάδα με το αμάξι. Έτσι κατέληξαν στο Σπαθοβούνι», προσθέτει η ίδια.
Κλείσιμο
troxaio-18xroni-5
troxaio-18xroni-6
Η κυρία Γόγολα τονίζει πως τα παιδιά ενδεχομένως να πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα τους αργά την νύχτα και μετά πήγαν στο Βραχάτι για ποτό. 

«Εχουν χαθεί πολλά παιδιά έτσι. Και στο συγκεκριμένο σημείο. Απέναντι σκοτώθηκε ένα παιδί 22 ετών και λίγο πιο πριν ένα παιδί από το Βέλο», επισημαίνει η κ. Γόγολα ενώ λέει πως όλη η παρέα της 18χρονης και του γιου της έχει βυθιστεί στο πένθος από το νέο χτύπημα της μοίρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλα «δείχνουν» διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Gazprom, λέει το Βερολίνο

Ο πλωτός «Δίας» του Έλον Μασκ και οι «τρελές» εισπράξεις του Scorpios

Νέα δίωξη στη Ρούλα- Πήγε να σκοτώσει τη Τζωρτζίνα και την άφησε τετραπληγική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης